Розглянуто НПУ не знает ст. нарушение статуту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віталік Штанга

Кошовий отаман
Реєстрування
4 Лют 2024
Дописи
43
Реакції
53
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Віталік Штанга
2. Нікнейм порушника: на фрпасе
3. Назва організації порушника: НПУ

3. Суть скарги Они опять сделали блок пост и меня остановил генерал, когда я спросил ст по которой я должен предоставить документы она их не знала, прошу выдать догану за незнаие и прошу что бы она повторно сдала испит на генерала при администрации, я могу понять когда ранг маленький и они не знают более менее, но гинирал должен знать ст и не тратить время людей
и + обратите внимание что они делают на блок посте и как себя ведут

тай код
0:00 - 0:37 стал
1:37 - 3:59 прошу назвать ст (что там написано она не знает её)
4:02 - 6:13 до сих пор жду ст ( не знает её )
6:13 - 6:23 достала м4
6:30 - 10:29 до сих пор, не сказала подставу проверки документов + её сотрудники подходили и мешали её, она просила 3 раза отойти за все это время, а им все равно, а это уже нарушение статута
10:29 и до конца я так и не узнал ст и она меня отпустила

Теперь самое главное я потратил своё время, меня не законно остановили ( не назвали ст и причину) я считаю это не законно, и прошу что бы виновных наказали, за незнание ст. и нарушение статуту

4. Доказ порушення (скрин/відео):
Дата 9.06.26

Деніс Котик

ЗГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
875
Реакції
465
Бали
123
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
З лідером буде проведено сурову бесіду задля уникнення подібних ситуацій, оскільки стаття вам була названа але іншим співробітником, вас не було затримано та ніякої шкоди вам також завдано не було, серйозних порушень від лідера також не побачив, тому фактичне покарання лідеру надано бути не може. Також ви можете подати позивну заяву до прокуратури, якщо не згідні з компетентністю генерала та вирішити ситуацію РП шляхом.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі