Кевін Мельник
Козак
- Реєстрування
- 19 Вер 2024
- Дописи
- 48
- Реакції
- 11
- Бали
- 11
- Вік
- 25
- Нікнейм гравця: Денис Легенда (54986)
- Особистий нікнейм: Кевін Мельник (44197)
- Суть скарги: Почалось все так: їхав я в Дніпро і почав перестраюватись в інший ряд з поворотником, потім чую волають поліцейскі маячки мене зупиняє сержант і під час зупинки поцарапав мені машину, він надав своє посвідчення, після чого каже причину зупинки, я йому кажу а у вас є докази мого порушення, і чим ви керуєтесь коли зупиняли мене, на що він просто взяв мене в кайданки та повіз до ГУ НПУ, я в нього запитую, а що тепер за їзду по зустрічній смузі затримують, на що він відповідає так. Завів він мене в допитувальну кімнату зняв кайданки але він не мав права цього робити він повинен був відіграти відігровку в чат через (/me /do), взяв мою руку без моєї згоди та відсканував її, виписав штраф по причині їзда по зустрічній смузі, але нюанс він мені його виписав і повторно пробив по базі і до цього виписав розшук, цього робити категорично не можна! Це б було правильно при наступному виписанні штрафу. І ще можу додати, чому він вів патруль одноосібно, адже одноосібно можна виїжати в патруль тільки з 9 порядкового або по закінченню робочої зміни. І ще бредив про якогось генерала який побачив моє порушення але на записі чітко видно, що навколо ні людини.
- Докази (скріншот/відео): Клікайте сюда, тайм коди: 00:12 поліцейський надав своє посвідчення, 00:58 я запитую на якій підставі я маю надавати свій паспорт, 01:03 поліцейський закував мене в кайданки, 02:00 поліцейський каже, що за проїзд по зустрічній смузі затримуюють, 02:47 поліцейський зняв з мене кайданки, 02:56 без моє згоди взяв мою руку та відсканував її, 03:23 поліцейський виписав мені штраф, 03:32 повторно пробив мене по базі, 03:45 виписав розшук, 04:03 закинув мене до ІТТ ( але ж я йому не тварина щоб мене туди закидувати)
- Дата порушення: 18.04.2025
by//Melnik