Розглянуто НПУ,нон рп,нарушение праввил радара,нарушение правил КОРД

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мойша Гольдман

Поважний гравець
Реєстрування
27 Кві 2025
Дописи
121
Реакції
138
Бали
48
1.я 216948
2. 147698
3. проезжая по дороге,поймал штраф от радара,на котором стоял работник КОРДа-это уже нарушение-положення про кодр,чем он должен заниматься https://docs.google.com/document/d/1Mir-Ssa_HBb8enbbRn2u_Iyic6LlklZ6TyO0R3yuje0/edit?tab=t.0
далее,я спросилу полицейского почему он на вертолете,он сказал,что он не его,а он на личном тз ,т.е ввел меня в оману. Потом,я задал вопрос-згидно якой статье и пункта он может стоять на ОТЗ на радаре,он не ответил. в конце видео,он садится в вертолет и улетает.
Прошу,учесть все нарушения данного игрока и наказать справедливо!
видео додаю,тайм код с 00.40-03.29
4. нон рп , вертолет стоит в деревьях,давайте еще на лодках будет стоять НПУ на радаре
+ нарушение правил радара,а именно
Стаття 7. Біля радара на добре видимому місці, наприклад: узбіччі, краю дороги) повинна бути припаркована патрульна автівка з вімкненою аварійкою та синім проблисковим маячком.
нарушение правил КОРД
5. 21.01.2026

Максим Дуля

ЗКА | Адміністратор | Центральна Україна
Адміністратор
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
248
Реакції
101
Бали
88
Вітаю.Шановний гравець
Розглянувши вашу скаргу,виношу вердикт

З працівником НПУ (Влад Вакула) буде проведено сувору бесіду щодо правил використання радарів
Розглянуто

Максим Дуля

ЗКА | Адміністратор | Центральна Україна
Адміністратор
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
248
Реакції
101
Бали
88
Перерозгляд
Гравець [147698] отримає покарання:
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 30 хвилин
Також отримає попередження на посаді
Приємної гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі