Розглянуто НПУ повна некомпетенція №58

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Петро Пономаренко

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
339
Реакції
276
Бали
123
1. Ваш нікнейм: 63424
2. Нікнейм порушника: Рафік Лютий (6109), Ванька Обезбашений (15061)
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Тайм код 00:55 Non RP тайзер (Безпідставне використання тайзеру + був використаний без відігровок), 01:10 веде мене в кайданках та стрибає (non rp), Почав вести процесуальні дії Ванька обезбашений (15061), 02:55 підійшов Рафік Лютий (6109) та почав теж проводити процесуальні дії, хоча Ванька Обезбашений не передавав йому процесуальні дії. 03:07 почав читати один, потім продовжив інший, 03:57 я повідомив що хочу скорстатись правом на адвоката на на телефонній дзвінок, поліцейський не уточнивши чи я хочу державного чи приватного адвоката сам зробив за мене вибір і викликав державного адвоката а право на дзвінок взагалі не надав), 08:06 почали проводити процесуальні ді не надавши права на телефонний дзвінок, 10:52 почали виписувати розшук не надавши на мою вимогу докази, 12:05 видали розшук за непокору поліцейському під час НС, хоча НС не було введено.
Такох щодо гравця Ванька Обезбашений (15061) прошу уточнити чи є це РП нік?
5. Доказ порушення (скриншот/відео):

Дмитро Заруба

Ст. Адміністратор | Південна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
127
Реакції
99
Бали
88
Вітаю, виношу свій вердикт.

Гравець Ванька Обезбашений(15061) отримає деморган на 40 хв за порушення правил Ukraine GTA
6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами.
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху.

Також, з працівниками буде проведена бесіда, стосовно неуважності до малих деталей.

Розглянуто!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі