Розглянуто НПУ порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕧𝕪𝕝𝕝𝕪

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лис 2024
Дописи
174
Реакції
104
Бали
48
1.Владислав Пригода, Олександр Пила
2.Кирило Потер
3.Данні працівники робили зупинку на мосту я не встиг загальмувати та врізався в них одразу вони почали зупиняти мене все ще на мосту я зупинився тому що я думав що вони скажуть після моста но ні вони зупинили мене на мості потім працівник Владислав Пригода почав представлятися не постукавши у вікно я вирішив написати "/do вікно закрите" сподіваючись на те що він помітить данну відігровку та всеж таки постукає у вікно но ні він проігнорував данну відігровку хоча я її кидав декілька раз потім він почав мене перевіряти по планшету хоча паспорт я йому не надав потім він каже свому напарку яка у нього айдішка а напарник Олександр Пила продиктував мою айді
4.Pr Pr Pr patapim
5.18.08.2025

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,050
Реакції
721
Бали
253
Вітаю.
Гравець 37007 отримає покарання
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
Також Буде роз'яснено про поняття RP та правила
Гравець 35831 отримає покарання
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
Також Буде роз'яснено про поняття RP та правила
Гравець 17612 отримає покарання
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі