Розглянуто НПУ порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Стас Лонти

Новий гравець
Реєстрування
12 Бер 2026
Дописи
6
Реакції
2
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Стас Шарк 5497
2. Нікнейм порушника:Іван Зеленьський 6141
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:Я втікав від працівника НПУ після чого він тайзернув мене не відігравши рп і до того на відео видно як він стреляв по моєму авто також після цего він проігнорував мої просьби на виклик держ адвоката і посадив в ІТТ
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:06.07.2026 7.Тайм коди (1;50) (3;30) (7;30)

Кирило Моррисон

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
23 Гру 2023
Дописи
98
Реакції
23
Бали
63
Вітаю! Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:

Гравець Артем Хелдікс[12239] отримує jail на 60 хвилин та mute на 90 хвилин за порушення правил UKRAINE GTA:
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. Деморган 15-60 хвилин
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

Гравець Стас Шарк[5497] отримує jail на 30 хвилин та mute на 60 хвилин за порушення правил UKRAINE GTA:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

Співробітник НПУ (Гравець Іван Зеленський[6141], який проводив затримання) отримує jail на 60 хвилин згідно правил держ.організацій:
"NonRP Держ" - Дії держ. службовця, які суперечать логіці та правилам державних організацій. Співробітник не зміг чітко та адекватно зачитати правила Міранди, плутався у словах, що порушує Законодавчу базу та загальну РП-атмосферу фракції.
Також співробітнику буде проведена профілактична бесіда, на рахунок цього, та отримає відповідне дисциплінарне покарання!

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі