Розглянуто НПУ та ЗСУ порушуюють

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Снейп

ПП НПУ 06 | Подільський Край | 06
Реєстрування
4 Бер 2025
Дописи
178
Реакції
49
Бали
33
  1. Нікнейм гравця: Даня Малой, Роман Вінскевич, Дмитро Сагайдачний
  2. Особистий нікнейм: Влад Нестер
  3. Суть скарги: Я катався біля АКПП ЗСУ, хлопці почали по мені стріляти я хотів спитати що таке вони мене взяли в тайзер і кайданки, сказали що я затриманий і без вагомої причини катався,хотя я виїжав з жовтої зони і в мене було 2 хвилини, приїхало НПУ мене арештовало на непідкору, забрали зброю но була ліцензія.
  4. Докази (скріншот/відео):
    0:10 почалась стрільба
    0:30 знову почали стріляти
    0:35 взяли в кайданки і тайзером вдарили
    2:35 почав говорить про якесь посвідчення і трудову
    6:35 приїхало НПУ
    7:18 - 9:56 дорога до НПУ Д
    10:40 Почались процесуальні дії
    11:00 обшук без якойсь причини.
    11:35 Показав дозвіл на зброю але він всерівно виписав розшук про зброю
    12:15 сказав що це якась бумажка і не дозвіл на зброю
  5. Дата порушення: 18.07.25

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,033
Реакції
721
Бали
253
Вітаю.
Гравець 6395 отримає покарання
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
Гравець 29548 отримає покарання
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
Схиляючись до Вашого відео доказу, не можливо точно визначити доцільність виданих статей, а саме за непідкорення, також переглянувши усі Ваші дії, це можливо було розважати як провокацію працівників ЗСУ, якщо у Вас є повне відео всієї ситуації — Подайте скаргу повторно.
Що до зброї, згідно RP-Законів, уся зброя заборонено, навіть при умові, якщо у Вас є виписка з тиру.

Розглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі