Денис Бoндар
Бурмалдец
- Реєстрування
- 26 Жов 2022
- Дописи
- 54
- Реакції
- 14
- Бали
- 402
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 12/09/26.
Головний слідчий: Денис Бондар.
Слідча група: Денис Бондар, Адам Гальчій.
ОПИС
12.09.2026 приблизно о 20:44 мною було затримано громадянина Морті Мілер, який посягав на моє та на Адама Гальчія життя.
Під час проведення санкціонованого обшуку було виявлено та вилучено 15 предмети,які похожі на петрушку та зовні схожу зброю на калібр М4 4 предметів.
Вилучені предмети були належним чином упаковані, опечатані та направлені на експертне дослідження.
Відповідно до висновку проведеної експертизи встановлено, що всі 15 вилучені предмети є петрушкою та 4 предмети є М4.
Результати експертизи долучено до матеріалів кримінального провадження.
Під час перевірки за наявними службовими базами даних було підтверджено особу затриманого — громадянина Морті Мілер, ID № 42865.
Таким чином, під час проведення зазначених заходів було затримано громадянина, який посягав на моє та Адама Гальчія життя, та вилучено 15 предмет петрушки та зовні схожу зброю на калібр М4 4 предметів.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Морті Міллер
Статус: На свободі
Додаткова інформація: відсутня
Доказ №2 Експертиза петрушки
Доказ №3 Експертиза карабіну М4
Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 12/09/26.
Головний слідчий: Денис Бондар.
Слідча група: Денис Бондар, Адам Гальчій.
ОПИС
12.09.2026 приблизно о 20:44 мною було затримано громадянина Морті Мілер, який посягав на моє та на Адама Гальчія життя.
Під час проведення санкціонованого обшуку було виявлено та вилучено 15 предмети,які похожі на петрушку та зовні схожу зброю на калібр М4 4 предметів.
Вилучені предмети були належним чином упаковані, опечатані та направлені на експертне дослідження.
Відповідно до висновку проведеної експертизи встановлено, що всі 15 вилучені предмети є петрушкою та 4 предмети є М4.
Результати експертизи долучено до матеріалів кримінального провадження.
Під час перевірки за наявними службовими базами даних було підтверджено особу затриманого — громадянина Морті Мілер, ID № 42865.
Таким чином, під час проведення зазначених заходів було затримано громадянина, який посягав на моє та Адама Гальчія життя, та вилучено 15 предмет петрушки та зовні схожу зброю на калібр М4 4 предметів.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Морті Міллер
Статус: На свободі
Додаткова інформація: відсутня
Докази
Доказ №1 Проведення обшукуДоказ №2 Експертиза петрушки
Доказ №3 Експертиза карабіну М4
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
В процесіПолковник- Денис Бондар
Підпис: Бондар
Підпис: Бондар