В очікуванні НПУ | №366 | Ст.69.1, 86 | OPEN

Денис Бoндар

Бурмалдец
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
69
Реакції
14
Бали
402
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 15/09/26.
Головний слідчий: Денис Бондар.
Слідча група: Денис Бондар.
ОПИС

14.09.2026 приблизно о 16:31 мною було затримано громадянина Андрій Танчук, який посгав на моє життя.
Під час проведення санкціонованого обшуку нічого не було знайдено, але на місці злочину знайдено підозрілу зброю калібром М4 у розмірі 10 предметів.
Знайдені предмети були належним чином упаковані, опечатані та направлені на експертне дослідження.
Відповідно до висновку проведеної експертизи встановлено, що всі 10 предметів зброї калібром М4 і було виявлено відбитки пальців які належать Андрію Танчуку.
Результати експертизи долучено до матеріалів кримінального провадження.
Під час перевірки за наявними службовими базами даних було підтверджено особу затриманого — громадянина Андрій Танчук, ID № 35119.
Таким чином, під час проведення зазначених заходів було затримано громадянина, який посягав на моє життя, та знайдена зброя у розмірі 10 одиниць належать Андрію Танчуку .

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Андрій Танчук
Статус: На свободі
Додаткова інформація: відсутня

ДОКАЗИ
Доказ №1 Затримання
Доказ №2 Посягання
Доказ №3 Обшук
Доказ №4 Знахідка зброї
Доказ №5 Експертиза

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
В процесі
Полковник- Денис Бондар
Підпис: Бондар

Бондар​

Денис Бoндар

Бурмалдец
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
69
Реакції
14
Бали
402
НАЦІОНАЛЬНА ПОЛІЦІЯ УКРАЇНИ.
13/09/26.
РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС

Я, Полковник Національної Поліції України Денис Бондар, доповідаю про те, що 14 вересня 2026 року приблизно о 16:31 мною в місті Києві було затримано громадянина Андрій Танчук (ID № 35119), який на момент затримання посягав ма моє життя.
Затримання було здійснено у встановленому законодавством порядку. Після затримання було проведено санкціонований обшук, під час якого нічого не виявлено, але на місці злочину знайдено 10 предмет, зовні схожий на зброю калібру М4.
Вилучені предмети були належним чином зафіксовані, упаковані та опечатані відповідно до встановленого процесуального порядку, після чого направлені на експертне дослідження з метою встановлення їхніх характеристик, походження та складу.
Згідно з висновком проведеної експертизи встановлено, що всі 10 знайдені предмети є зброєю калібру М4 та належить Андрію Танчуку.
За результатами проведених процесуальних дій зазначені предмети долучено до матеріалів кримінального провадження як речові докази для подальшого процесуального розгляду та прийняття відповідних процесуальних рішень.
Про зазначені обставини доповідаю для відома та подальшого реагування в установленому порядку.
ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеофіксація/Фотофіксація
Доказ №1 У ході проведення обшуку нічого не знайдено.
Доказ №2 Знахідка зброї
Експертиза зброї

Денис Бoндар

Бурмалдец
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
69
Реакції
14
Бали
402
(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого відповідною статтею 69.1, 86, ККУ.
Полковник- Денис Бондар
Підпис: Бондар​

Денис Бoндар

Бурмалдец
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
69
Реакції
14
Бали
402
1788869280356 (1).png

ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Полковник НПУ Денис Бондар, розглянувши повідомлення про злочин №366, що надійшло від Полковника Дениса Бондара, а також матеріали первинної перевірки,
ВСТАНОВИВ:

ОПИС

Я, Полковник Національної Поліції України Денис Бонадр, доповідаю про те, що:
14 вересня 2026 року приблизно о 16:31 працівником НПУ м. Києва було затримано громадянина Андрій Танчук (ID № 35119), який на момент затримання посягав на моє життя.
Після затримання, відповідно до вимог чинного законодавства, було проведено санкціонований обшук, під час якого нічого не знайдено, але на місці злочину знайдено 10 одиниць похожі зовні на зброю калібром М4.
Вилучені предмети були належним чином упаковані, опечатані та направлені на експертне дослідження.
Згідно з висновком проведеної експертизи встановлено, що всі 10 предмет є зброєю калібром М4.
Вказані речові докази долучено до матеріалів кримінального провадження для подальшого процесуального розгляду.

ПОСТАНОВИВ:
1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею 69,1, 86 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.
Полковник- Денис Бондар

Денис Бoндар

Бурмалдец
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
69
Реакції
14
Бали
402
Подільський край, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
15/09/2026.

ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного

Я, Полковник - Денис Бондар , 15 вересня 2026 року, допитав підозрюваного у справі №366.

Ім'я та прізвище допитуваного: Андрій Танчук

Дата народження: 07.09.2000

Місце проживання: Київ

Громадянство: Україна

Під час допиту вдалося встановити наступне: *Громадянин на ім*я Андрій Танчук був у алкогольному сп*янінні і він був не в стані щоб розуміти що робить. Громадянин Андрій Танчук просив відеофіксації, і доказував що він цего не робив. Громадянин Андрій Танчук чистосердечно розкаявся що він зробив злочин і просив вибачення за свої поступки.*
Допит

Полковник- Денис Бондар

Денис Бoндар

Бурмалдец
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
69
Реакції
14
Бали
402
Подільсикй край, КИЇВ,
НАЦІОНАЛЬНА ПОЛІЦІЯ УКРАЇНИ.
15/09/26.

ПОСТАНОВА
п
ро передачу кримінальної справи до прокуратури​

Я, Полковник ГУ НП м.Київ - Денис Бондар, розглянувши матеріали кримінальної справи №366, під страхом лжесвідчення​

ВСТАНОВИВ:

У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.​

ПОСТАНОВИВ:

1. Передати кримінальну справу №366 на розгляд прокуратури Подільського Краю з подальшою передачею до суду.​

Полковник- Денис Бондар

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі