Денис Бoндар
Бурмалдец
- Реєстрування
- 26 Жов 2022
- Дописи
- 69
- Реакції
- 14
- Бали
- 402
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 15/09/26.
Головний слідчий: Денис Бондар.
Слідча група: Денис Бондар.
ОПИС
14.09.2026 приблизно о 16:31 мною було затримано громадянина Андрій Танчук, який посгав на моє життя.
Під час проведення санкціонованого обшуку нічого не було знайдено, але на місці злочину знайдено підозрілу зброю калібром М4 у розмірі 10 предметів.
Знайдені предмети були належним чином упаковані, опечатані та направлені на експертне дослідження.
Відповідно до висновку проведеної експертизи встановлено, що всі 10 предметів зброї калібром М4 і було виявлено відбитки пальців які належать Андрію Танчуку.
Результати експертизи долучено до матеріалів кримінального провадження.
Під час перевірки за наявними службовими базами даних було підтверджено особу затриманого — громадянина Андрій Танчук, ID № 35119.
Таким чином, під час проведення зазначених заходів було затримано громадянина, який посягав на моє життя, та знайдена зброя у розмірі 10 одиниць належать Андрію Танчуку .
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Андрій Танчук
Статус: На свободі
Додаткова інформація: відсутня
Доказ №2 Посягання
Доказ №3 Обшук
Доказ №4 Знахідка зброї
Доказ №5 Експертиза
Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 15/09/26.
Головний слідчий: Денис Бондар.
Слідча група: Денис Бондар.
ОПИС
14.09.2026 приблизно о 16:31 мною було затримано громадянина Андрій Танчук, який посгав на моє життя.
Під час проведення санкціонованого обшуку нічого не було знайдено, але на місці злочину знайдено підозрілу зброю калібром М4 у розмірі 10 предметів.
Знайдені предмети були належним чином упаковані, опечатані та направлені на експертне дослідження.
Відповідно до висновку проведеної експертизи встановлено, що всі 10 предметів зброї калібром М4 і було виявлено відбитки пальців які належать Андрію Танчуку.
Результати експертизи долучено до матеріалів кримінального провадження.
Під час перевірки за наявними службовими базами даних було підтверджено особу затриманого — громадянина Андрій Танчук, ID № 35119.
Таким чином, під час проведення зазначених заходів було затримано громадянина, який посягав на моє життя, та знайдена зброя у розмірі 10 одиниць належать Андрію Танчуку .
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Андрій Танчук
Статус: На свободі
Додаткова інформація: відсутня
ДОКАЗИ
Доказ №1 ЗатриманняДоказ №2 Посягання
Доказ №3 Обшук
Доказ №4 Знахідка зброї
Доказ №5 Експертиза
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
В процесі
Полковник- Денис Бондар