Розглянуто НПУ | D - 107

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Жов 2025
Дописи
12
Реакції
12
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Мишаня Бархатний
2. Нікнейм порушника:Арсен Тюрган
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:Я їздив собі нікого не чіпав, тут зʼявився Арсен Тюрган, Який почав видавати законі вимоги на зупинку, але як я знаю СБУ є недоторканою, я не зупинявся, він вийшов з автомобіля та почав відкривати вогонь по корпусу автомобіля, а як знаю щоб авто зупинилося дозволено стріляти лише по колесам, це вже порушення тай коди від початку відео і до 0:40
5. Доказ порушення (скриншот/відео):прикріпляю силкою тиць

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,570
Реакції
1,092
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт:

"Арсен Тюрган, Який почав видавати законі вимоги на зупинку, але як я знаю СБУ є недоторканою",
фактично ви являєтесь працівником СБУ 3 звання, натомість недоторканність має лише Генерал та Полковник СБУ згідно 139 статті Конституції України.

"я не зупинявся, він вийшов з автомобіля та почав відкривати вогонь по корпусу автомобіля", так як ви не зупинилися на третє попередження, працівник НПУ/СБУ має право відкрити вогонь для зупинки Т/З.

Додатково хочу вам прояснити, те що ви затримали працівника за "замах на працівника правоохоронних органів" що є недоречно коли ви самі порушили, а саме статтю 131 Кримінального Кодексу.

Після того як Ви затримали працівника поліції та через деякий час відпустили, що є порушенням, як халатність або халатне ставлення до службових обов'язків.

Майте на увазі, що працівник НПУ може подати заяву в прокуратуру в будь-який момент. І це лише мала частина, що було помічено мною особисто.

Порушень зі сторони Гравця Арсен Тюрган [108676] не виявлено.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі