Розглянуто НПУ//ID82490//2.28.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Стоун

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
287
Реакції
272
Бали
83
I3C5wl7.gif

1.нікнейм порушників: ID82490
2.особистий нікнейм: Єгорка Дніпровський
3.суть скарги: Нас зупинити за порушення правилд пдр (їзда по рельсах) ми почали тікати по нам відкрили вогонь я вийшов с авто почекав поки він підійде та відкрив вогонь по ньому у відповідь а с його сторони було порушення 2.28. Заборонено використовувати електрошокер для затримання/нейтралізації гравця під час того, як він стріляє зі зброї. |
4.докази (відео/скріншот): клац
5.дата порушення: 31.03.2025
тайм-коди

0:09 працівник відкрив вогонь
0:12 від мене було порушення пг випригнув с авто (вибачаюсь не ту клавішу нажав)
0:43 я відкрив по ньому вогонь
0:45 порушення від нпу 2.28

I3C5wl7.gif

Євгеній Малиновський

Центральна Україна
Реєстрування
14 Кві 2024
Дописи
141
Реакції
102
Бали
88
Вітаю шановний гравець!

Розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець [82490] отримує покарання за: Порушення правил Ukraine GTA

6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. - /jail 30.

Гравець [166090] отримує покарання за: Порушення правил Ukraine GTA

6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. - /jail 20.

Ви, автор скарги [158272] отримуєте покарання за: Порушення правил Ukraine GTA

6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. 6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. /jail 30.

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі