Розглянуто НПУ Non rp поведімка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ваня череп

Козак
Реєстрування
2 Кві 2025
Дописи
77
Реакції
12
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Ваня череп
2. Нікнейм порушника: Віталік Корж 33047 Володимер Вилган 34699
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: переміщався по мосту на самокаті вони почали заду мене їхати так як не зявилося сповіщення що за мною почата погоня я не звертав увагу на їх і продовжував далі рух по мосту як тількі я зїхав один з їх відкрив вогонь по мені а це багаюз і на прохання писати в чат (бо я граю без зуку) вони просто ігнорували я не одноразово зазначував в чаті що граю без звуку а вони в голосовий чат далі говорили і посадили на годину і десять хвилин через те що вони не суізвоїли поставити погоню для чого в нпу такі працівникі які навіть писати не вміють?
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:31.01.2026

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,026
Реакції
721
Бали
253
Вітаю.
З приводу того, що гравці відкрили вогонь з авто: Це не являється багоюзом, є окремий пункт який описує дану дію, але, не в випадку погоні, тому, це не є порушенням.
Гравець 24982 отримає покарання
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
Гравець 34699 отримає покарання
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
також, отримає попередження
Гравець 33047 отримає покарання
також, отримає попередження

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі