Розглянуто НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Neticat

Новий гравець
Реєстрування
25 Січ 2025
Дописи
12
Реакції
4
Бали
6
1)Нікнейм гравця: 55082
2)Особистий нікнейм: Ірина Пришляк
3)Суть скарги: прохання шановна адміністрація розглянути відео де я просто під'їхала до верховної ради не переходячи паркан який огородило НПУ за який було заборонено переходити біля входу у верховну раду собі стояла із іншими цивільними людьми дивилися що відбувалося. Також я не діставала зброї і не чинила ніяких дій нападу також можна на відео побачити що біля входу стоїть гравець у червоній сорочці і інші поліцейські його не вбивають це можна бачити під кінець відео. Також я не перебувала в організації ніякій собі спокійно стояла коли до мене підійшов даний гравець перед тим можна було побачити що капітан ніяк не відреагував на те що я стою бо я нічого не робила а даний гравець підійшов і в групі в формі почав казати хто я така і без пояснення просто застрелив. Як на мене порушення правил організації 2.4 2.15 2.38
4)
5) 27.04.2025

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,702
Реакції
539
Бали
253
Вітаю.
Розглянувши вашу скаргу виношу відповідний вердикт:

Гравець Матвій Невелі [55082] отримує покарання за порушення правил сервера, а також за порушення правил держ.організацій, а саме:

6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | ВАРН
2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Буде проведена бесіда на перший раз.
2.15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав. | Буде проведена бесіда.

Можливо винекне питання " Чого бесіди, а не дисциплінарні покарання?". Поясню, гравець за порушення правила DM in GZ отримає ВАРН, тобто його системно звільне з фракції, тож сенсу від дисциплінарних покарань немає. Будуть проведені бесіди, задля того, щоб в майбутньому таких помилок людина більше не допускала.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі