Розглянуто НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Морозов

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Чер 2025
Дописи
43
Реакції
56
Бали
23
Нікнейм гравця:Іван Пасльон 34128
Особистий нікнейм:Роман Морозов 4958
Суть скарги: Даний працівник почав стреляти по машині мого друга коли він перегнав його і пан поліцейський врізвася в нього і друга ситуація я їхав по своїй полосі і він поїхав на мене я врізався він почав мо мені стреляти
Докази (скріншот/відео):
https://postimg.cc/v4B0fJJt
Дата порушення:17.07.25

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю, на Ваших відеозаписах не видно ID гравця взагалі. Тож, у мене постає питання як Ви дізнались, що це був саме цей гравець?

Але, не зважаючи на це, також, Ваші відеозаписи максимально обрізані та ще й поділені на 3 частини, але з них можна зробити певний висновок.

Гравець 34128 отримає покарання: 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 15 хвилин

Також, співробітнику НПУ буде винесено усне попередження за цю ситуацію. На жаль, вважаю ситуацію не повною, бо відео почалось вже з моменту як ви наздоганяєте співробітника НПУ. В подібних ситуаціях - скарги не розглядаються. Тим паче, дивлячись на перше відео - ваш товариш зупинявся перед автомобілем створюючи небезпечну ситуацію на дорозі.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі