Розглянуто НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Гру 2024
Дописи
119
Реакції
99
Бали
33
  1. Нікнейм гравця: Ваня Сокол, Павло Сокіл
  2. Особистий нікнейм: Одін Морф
  3. Суть скарги: Хочу подати скаргу на працівників НПУ за FD,DM car,NonRP, порушення правил держ організацій 2.32. Ситуація була така: я під’їхав до місця, де стояли працівники НПУ, і забрав людину, яка просто стояла біля них. Вона не не мала кайданок і даже не була затримана а просто прибігла до них і не проявляла ніяких агресивних дій. коли він сів в авто і я почав їхати відкрили по мені вогонь без будь-якого попередження, без команди “зупиніться”, без будь-якої логічної причини. Це NonRP, бо в реальному житті жоден працівник поліції не почав би стріляти по автомобілю тільки через те, що хтось забрав людину, яка поруч стояла. Тим більше, я ні на кого не їхав, не погрожував, зброї не мав і не становив жодної загрози. Вогонь був відкритий прямо по колесу машини і через скло тим самим попавши по мені, що в реальності абсолютно нелогічно – жоден адекватний поліцейський не став би стріляти по вікнах авто, ризикуючи життям людей усередині, якщо ніхто не чинить опору і не представляє небезпеки. Замість того, щоб діяти по RP, спробувати мене зупинити, подати звукові сигнали, дати наказ чи заблокувати транспорт но ні вони просто відкрили вогонь по колесу машини і по стіклу машини тим самим пошкодивши авто і попавши в мене
  4. Докази (скріншот/відео): тиць
  5. Дата порушення: 28.10.25

Останнє редагування:

Тимур Бейтман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
18 Жов 2023
Дописи
283
Реакції
402
Бали
68
Вітаю, шановний гравець!
Переглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт:

З особою активно проводилися процесуальні дії, на ваших відеодоказах чітко чути розмову між гравцем та працівником поліції. Під’їхавши ближче до гравців, видно, що ви щось говорили в мікрофон, хоча на ваших доказах цього чомусь не чути. Вогонь було відкрито по автомобілю з метою зупинки транспортного засобу.
Також хочу підкреслити, що ви перебували в Discord і спілкувалися з деякими особами. Складається враження, що це ваш друг, і ви вирішили допомогти йому, використовуючи MG-інформацію.
Порушень з боку працівників поліції не виявлено!

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі