Одін Морф
M.D 05
- Реєстрування
- 15 Гру 2024
- Дописи
- 119
- Реакції
- 99
- Бали
- 33
- Нікнейм гравця: Ваня Сокол, Павло Сокіл
- Особистий нікнейм: Одін Морф
- Суть скарги: Хочу подати скаргу на працівників НПУ за FD,DM car,NonRP, порушення правил держ організацій 2.32. Ситуація була така: я під’їхав до місця, де стояли працівники НПУ, і забрав людину, яка просто стояла біля них. Вона не не мала кайданок і даже не була затримана а просто прибігла до них і не проявляла ніяких агресивних дій. коли він сів в авто і я почав їхати відкрили по мені вогонь без будь-якого попередження, без команди “зупиніться”, без будь-якої логічної причини. Це NonRP, бо в реальному житті жоден працівник поліції не почав би стріляти по автомобілю тільки через те, що хтось забрав людину, яка поруч стояла. Тим більше, я ні на кого не їхав, не погрожував, зброї не мав і не становив жодної загрози. Вогонь був відкритий прямо по колесу машини і через скло тим самим попавши по мені, що в реальності абсолютно нелогічно – жоден адекватний поліцейський не став би стріляти по вікнах авто, ризикуючи життям людей усередині, якщо ніхто не чинить опору і не представляє небезпеки. Замість того, щоб діяти по RP, спробувати мене зупинити, подати звукові сигнали, дати наказ чи заблокувати транспорт но ні вони просто відкрили вогонь по колесу машини і по стіклу машини тим самим пошкодивши авто і попавши в мене
- Докази (скріншот/відео): тиць
- Дата порушення: 28.10.25
Останнє редагування: