Розглянуто НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Бойко.

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Вер 2023
Дописи
112
Реакції
47
Бали
31
1. Ваш нікнейм:Володимир Бойко
2. Нікнейм порушника:Марко Глива 42060 Євгеній Дніпровський 46723
3. Назва організації порушника:НПУ
4. Суть скарги: їду я підрізають та починають відкривати вогонь а саме Марко Глива багоюзом їде та стріляє по машині. Потім я вибіг почав втікати потім я встав підбіжить Євгеній без тайзера у руках підбіг до мене не відіграв тайзер якого не було потім взяв і пробіг крізь паркан. Це дуже дивно
5. Доказ порушення (скриншот/відео):

6. Дата порушення:12.02.2026

Реєстрування
6 Січ 2025
Дописи
63
Реакції
30
Бали
23
Вітаю я як 3 патрульник Андрій дарін хочу сказати що у вас теж є МГ та ДБ ООООО та як я забув офф піт рп нам заливати Чи Договоримся?)

Іван Дилер

Полковник СБУ [07 Чорноморський Край]
Реєстрування
7 Чер 2023
Дописи
326
Реакції
169
Бали
103
Вітаю, Шановний гравець.
Розглянувши вашу скаргу та переглянувши ваші докази.
Виношу такий вердикт:
Гравець Володимир Бойко [1441] отримає покарання:
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів
[Гравець Євгеній Дніпровський [46723] отримає покарання:
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
2.41. "NonRP стрільба із-за керма держ" - заборонено використовувати зброю під час керування ТЗ за кермом. Не вважається порушенням, якщо транспорт набрав високої швидкості та продовжує рух "накатом" (далі їде по інерції). | Деморган 30-60 хвилин.

Гравець Марко
Глива [42060] отримає покарання:
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі