Відмовлено НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ryslan

Поважний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
206
Реакції
145
Бали
48
1. Ваш нікнейм:158200
2. Нікнейм порушника:104003,216278
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:Вітаю!Став свідком як працівник НПУ стояв на відрізку дороги з круговим рухом з радаром в руках!Підїхавши до нього запитавши що він тут робить з радаром в руках та не огородивши територію не забезпечення собі безпечної зони,підбіг його колега і почалося саме цікаве,працівник не бравши до рук моїх документів почав перевіряти мене по планшету,далі коли я запитав як він дізнався мої працівник НПУ мені відповідає що в мене світиться над головою Нік та айді,цікаво хто навчає даних осіб?Можете чути на відео
5. Доказ порушення (скриншот/відео):1-
2-
На всьому відео
6. Дата порушення:21.02.2026

Останнє редагування:

Влад Темщик

Ст. Модератор | Центральна Україна [01]
Мл.Адміністратор
Реєстрування
21 Лип 2024
Дописи
209
Реакції
86
Бали
73
1. Ваш нікнейм:158200
2. Нікнейм порушника:104003,216278
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:Вітаю!Став свідком як працівник НПУ стояв на відрізку дороги з круговим рухом з радаром в руках!Підїхавши до нього запитавши що він тут робить з радаром в руках та не огородивши територію не забезпечення собі безпечної зони,підбіг його колега і почалося саме цікаве,працівник не бравши до рук моїх документів почав перевіряти мене по планшету,далі коли я запитав як він дізнався мої працівник НПУ мені відповідає що в мене світиться над головою Нік та айді,цікаво хто навчає даних осіб?Можете чути на відео
5. Доказ порушення (скриншот/відео):1-
2-
На всьому відео
6. Дата порушення:21.02.2026
Вітаю,шановний гравець!
відсутні тайм коди!

відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі