Розглянуто НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Неон♡

Активний
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
203
Реакції
167
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Кіріл Неон
2. Нікнейм порушника: Паша Мельник
3. Суть скарги:
Вітаю шановний ГС/ЗГС Держ. Пишу скаргу на заступника НПУ Паша Мельник, ця людина зібрала код - 5 за 5 хвилин до завершення робочої зміни. Я сказав у рацію "Робоча зміна закінчується через 3 хвилини, далі у мене свої справи", отже на код 5 я не прийшов те що у мене далі були справи.
Далі мені відповідає майор "[Майор] [Київ] Рома Козакович [72224]: Да а зараз всі на Код-5 попрошу".
Далі я сказав "В мене справи далі після 9", які саме справи не буду уточнювати.
"[Полковник] [Київ] Паша Мельник [49188]: Якщо керівничий склад збирає код 5, значить всі мають бути присутні! Кого немає отримують догани"
в мене тепер розумне питання, чому коли я наголосив що у мене потім справи після завершення робочої зміни а полковник мені доганою грозиться?
Наступні фрази які я написав
"[Сержант] [Київ] Кіріл Неон [2366]: Так в мене справи..
[Сержант] [Київ] Кіріл Неон [2366]: Які я не можу відкласти
[Сержант] [Київ] Кіріл Неон [2366]: Мені всі справи кидати і йти на код 5 просто стояти лекції слухати які я і так знаю?"
Після мого останнього речення на годинику стукнуло 21:00 та я покинув ГУНП.
Далі мені полковник почав наголошувати про військовий стан
"Паша Мельник [49188]: А служба тебе не цікавить? В нас військовий стан"
Прошу взяти до уваги, що полковник звернувся до мене на ТИ а не як це сказано в субординації на ВИ.
Після цього я написав що робоча зміна закінчена.
"[Сержант] [Київ] Кіріл Неон [2366]: У мене своїх справ ще багато"
На що полковник відповів мені
"[Полковник] [Київ] Паша Мельник [49188]: Добре, тоді догана! За не виконання прохань керівництва"
Тепер у мене стає логічне питання, чому полковник видає догану за те що у мене у самого купа справ та я чекав цілий день щоб собі поїхати та відпочити з друзями після тяжкої служби.
Далі вставлю просто скріншот з ЛОГІВ консолі
Потім втручається ще один полковний Рей Федерал і пише:
"[Полковник] [Дніпро] Рей Федерал [94133]: Звільняйся і до друзів"
Далі:
"[Сержант] [Київ] Кіріл Неон [2366]: Просто треба проводити код 5 не тоді коли закінчується зміна робоча
[Полковник] [Дніпро] Рей Федерал [94133]: поліція працює 24/7"
Тепер розберемо, "поліція працює 24/7", працює, але не за статутом, а вже за бажанням працівника (саме вночі)

"[Сержант] [Київ] Кіріл Неон [2366]: В мене в статуті прописано що до 21
[Сержант] [Київ] Кіріл Неон [2366]: А дальше вже по бажаню працівника
[Полковник] [Київ] Паша Мельник [49188]: Я шераз повторюю керівництво має право зібрати Код 5 в будь який час, навіть в 3:00
[Сержант] [Київ] Кіріл Неон [2366]: І прийти можуть ті в кого є своє бажання
[Полковник] [Дніпро] Рей Федерал [94133]: а за невиконання наказу що в статуті:?
[Сержант] [Київ] Кіріл Неон [2366]: А не грозити доганами
[Сержант] [Київ] Кіріл Неон [2366]: Не треба перепригувати зразу на інший пункт
[Полковник] [Дніпро] Рей Федерал [94133]: я би не давав догану а звільнив
[Сержант] [Київ] Кіріл Неон [2366]: Ми говоримо за графік роботи"

Після цього мене звільнили за втрату довіри.

Розумію, доказів саме з гри не має, отже прошу запросити більше доказів у цього заступника.
Дякую за ваше розуміння та витрачений час на цю скаргу.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): https://drive.google.com/file/d/1IAr0AkHdpNRlp41nqTU4EHdnp9U2IAJp/view?usp=sharing
5. Дата порушення: 23.02.2026​

Паша Шелбі

Пенсіонер
Реєстрування
3 Лис 2023
Дописи
85
Реакції
108
Бали
88
Шановний, вас було звільнено за «Втрату довіри» через порушення статуту, вище вказані пункти, всі докази розмови у чаті в мене є. Спокійної ночі)

Тимур Волков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,953
Реакції
1,677
Бали
253
Вітаю.

Розглянувши вашу скаргу виношу наступний вердикт:

Вас буде повернуто у фракцію НПУ на 3 звання.
Стосовно оголошення КОД 5. Керівництво фракції має право оголошувати КОД 5 поза робочою зміною, якщо вважає це необхідним. За невиконання наказів наступного разу ви можете отримати догану.

Це регламентується статутом фракції.
2.2 Заборонено ігнорувати або не виконувати накази старших за рангом (званням) співробітників.
2.18 Заборонено не з’являтися в стрій за наказом старшого за званням.
3.3 Кожен співробітник зобов’язаний підкорятися старшим за званням.
4.2 Співробітник може бути викликаний і зобов’язаний прибути за наказом старшого за званням.

Заступник Лідера НПУ Паша Мельник отримає дисциплінарне покарання у вигляді догани та проходження виховної лекції.

За очищенням запису в трудовій книжці, зверніться до Заступника Головного Адміністратора.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі