Розглянуто НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Вер 2025
Дописи
37
Реакції
30
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Данило Морозенко
2. Нікнейм порушника: Сімон Кремінський, Володимир Воловській
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Мене кафнули, мене вдарили тайзером коли я стріляв по тіпу, +незнание законок, ((стаття для перевірки документів cтаття 8 закони 1.2.3.) вони відповіли 1.13..
5. Доказ порушення (скриншот/відео): https://imgpile.com/p/DfCM9la#bD75HZ8
6. Дата порушення:28.02.2026

Джеймс Джордан

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
994
Реакції
424
Бали
123
Вітаю переглянувши скаргу виношу вердикт:

Коли вони патрулювали то побачили ваш автомобіль. Підїжавши ваш напарник Максим Морозенко вийшов з автомобіля де був водієм та ви Данило Морозенко пасажиром та також вийшли з автомобіля та почали йти по тротуару за що ви відігравати що ви нібито пішоходи. Коли вас попросили зупинитись ви почали уходи і говорити що то не ви були за кермом. ( За що я можу вам видати покарання за перетяг РП в свою користь ). Коли у вашого друга працівник попросив паспорт біля автівки за що Данило Морозенко відкрив вогонь по працівникам ( За що можна видати покарання FD ) потім працівник використав тайзер Коли ви вже не стріляли ( Порушення за PG не побачив. ) Вас затримали та відвезли в НПУ прочитали міранду. Також Данило Морозенко отримує покарання у вигляді ( Неповажне ставлення до гравців ): Цитуючи ваші слова " Ти шо глухий чи шо " З працівниками буде проведена бесіда за знання Законодавчої бази.

Максим Морозенко #56501 отримує покарання у вигляді: ( 70 хвилин деморгану ):

6.18. "Перетяг RP ситуації" - Навмисний перетяг RolePlay ситуації на свою користь(перетяг), створення умов, за яких гравець(-і), з якими у персонажу відбувається RP-взаємодія, не має(-ють) вибору у своїх подальших дій. | Деморган 15-60 хвилин

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Данило Морозенко #132144 отримує покарання у вигляді: ( 60 хвилин деморгану та 80 хвилин муту ):

6.18. "Перетяг RP ситуації" - Навмисний перетяг RolePlay ситуації на свою користь(перетяг), створення умов, за яких гравець(-і), з якими у персонажу відбувається RP-взаємодія, не має(-ють) вибору у своїх подальших дій. | Деморган 15-60 хвилин

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин

5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

Також я бачу те що після вашого звільнення з НПУ не можете ніяк змиритися та провокуєте працівників, за що потім подаєте скаргу.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі