Розглянуто НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Сер 2024
Дописи
47
Реакції
24
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Дмитро Харісон
2. Нікнейм порушника: Тимофій Чернов, Богдан Швед, Володя Тейт
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: відразу прошу запросити відеодокази тимофія чернова на 5 хвилин раніше тому що там були порушення не лише з мого боку а й з володі тейта. перше порушення тимофія чернова та богдаана шведа це патруль на ОТЗ без вагомої на те причини, а саме вигрузка держ транспорту тощо, а також порушення правил дорожнього руху, а саме перевищення допустимої швидкості і їзда на червоне світло світлофора тайм-код 1.00. наполегливе неодноразове надання посвідчення держ працівника без потреби хоча в статуті прописано, що посвідчення надається за потреби тайм-код 3.40. не надання статті затримання, типу бо вони мають право не казати, але чомусь при інших випадках обов'язково казали, це свідчить про незнання законів про нац полцію тайм-код 6.07. не показали мені запис мого правопорушення хоча згідно своїх громадянських прав по статуту я маю право побачити відеозапис свого правопорушення, може, вони взагалі його придумали тайм-код 7.51. також маю зазначити те, що не дивлячиь на те, що тимофій чернов передав проц дії богдану шведу він всеондо втручається в них аргументуючи це тим, що він старший по званню і має право допомагати молодшим, хоча на тому званні яке має право по статуту їхати в патруль працівник вже сам має все знати, що перевіряється інструктором НАВС тайм-код 8.05. не пройшовши двох хвилин на законне право адвоката відповісти богдан швед продовжує проц дії тайм-код 10.25. також в статуті прописано, що між кожною законною вимогою має пройти 30 секунд, коли богдан швед їх дає кожні 10 секунд таймо-код 11.10. проведення безпідставного обушку людиною яка не проводить проц дії так ще й придумали причину з повітря тайм-код 14.18. богдан швед не проводячи обшук якимось чином дізнається шо в мене є петрушка (нонрп) тайм-код 15.00. богдан швед приплітає до підстави обшуку те що в мене немає ліценізї на носіння петрушки хоча він ніяк не міг дізнатись шо вона в мене є, це свідчить про не орієнтацію в своїх словах тайм-код 17.52. знову як завжди держ структури які мають прав затримувати гравців показали своє незнання статуту, загальноприйнятих правил, тощо. найбільше дратує те, що навіть якщо ти правий то всеодно будеш сидіти бо в рижика нпушніка є кайданки і тайзер, навіть адвокати ніколи не приїжджають.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 23.03.26

Дмитро Бархатний.

Центральна Україна [01]
Реєстрування
26 Лип 2022
Дописи
133
Реакції
87
Бали
33
Вітаю, шановний гравець! Переглянувши докази від працівника поліції виношу вердикт.
Гравець Дмитро Харісон отримає покарання у вигляді
Мут 60 Порушення правил UKRAINE GTA 5.1 5.8

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин
Гравець Тимофій Чернов отримає покарання у вигляді
Мут 100 Порушення правил UKRAINE GTA 5.9 5.11

5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
Гравець Богдан Швед отримає покарання у вигляді
Мут 15 Порушення правил UKRAINE GTA 5.1

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
Більше порушень зі сторони працівників не виявлено!
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі