Кристалик Вест
Козак
- Реєстрування
- 16 Кві 2026
- Дописи
- 12
- Реакції
- 11
- Бали
- 6
1. Ваш нікнейм:Кристалик Вест
2. Нікнейм порушника:Адам Міцкевич та Тімочка Бумер
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: нас посадили по нон рп та багоюзом Адам залыз до нас почав принижувати гідність не давав нам ніяких прав також в мікрофон включав міранду(на відео чутно яка) та багато оскав
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
повне відео -1
- 2 відео тайм коди нище
6. Дата порушення:31.05.26
тайм-коди - 1 відео
0.00 почав казати що бедкоп та може пришити нам 2 статіт хоча пришив більше
0.21 хотіли його забрати по нонрп та я перехопив його так як він над нами знущався над намиі ми вирішили теж також його співробітники за решітукою почали угарати
1.45 його пробую забрати через нон рп тобто знімають кайданки поки я його держу та надівають хзнов щоб перехопити
2.00 мене беруть в кайданки через стінку
2.08 Адама знов по нон рп розкафують та він починає казати *****************************те ахвхавахв*
2.15 починає всіх кафати
3.00 він починає угарать за допомогою анімок
3.05 багоюзов закідують другого співробітника
3.48 знущаються та казуть що в їх прав більше ніж у нас(хоча вони нам їх не надали)
4.22 Адам включає мікро та в мікро чутно міранду(лянете на відео)
4.45 каже *поняли свои права* зі знущанням
тайм-коди - 2 відео
0.15 багоюзом закінули Адама
0.23 почав обшукувати нас без рукавичок а коли він в мене забрав 1 петрушку каже - *все ***************************** та *все гуляй вася*
2. Нікнейм порушника:Адам Міцкевич та Тімочка Бумер
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: нас посадили по нон рп та багоюзом Адам залыз до нас почав принижувати гідність не давав нам ніяких прав також в мікрофон включав міранду(на відео чутно яка) та багато оскав
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:31.05.26
тайм-коди - 1 відео
0.00 почав казати що бедкоп та може пришити нам 2 статіт хоча пришив більше
0.21 хотіли його забрати по нонрп та я перехопив його так як він над нами знущався над намиі ми вирішили теж також його співробітники за решітукою почали угарати
1.45 його пробую забрати через нон рп тобто знімають кайданки поки я його держу та надівають хзнов щоб перехопити
2.00 мене беруть в кайданки через стінку
2.08 Адама знов по нон рп розкафують та він починає казати *****************************те ахвхавахв*
2.15 починає всіх кафати
3.00 він починає угарать за допомогою анімок
3.05 багоюзов закідують другого співробітника
3.48 знущаються та казуть що в їх прав більше ніж у нас(хоча вони нам їх не надали)
4.22 Адам включає мікро та в мікро чутно міранду(лянете на відео)
4.45 каже *поняли свои права* зі знущанням
тайм-коди - 2 відео
0.15 багоюзом закінули Адама
0.23 почав обшукувати нас без рукавичок а коли він в мене забрав 1 петрушку каже - *все ***************************** та *все гуляй вася*
Останнє редагування модератором: