Відмовлено НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Бумер

Мій шлях — мої правила.
Реєстрування
26 Гру 2023
Дописи
203
Реакції
108
Бали
48
Вік
15
1. Ваш нікнейм: Влад Бумер
2. Нікнейм порушника: Артур Династ
3. Назва організації порушника: НПУ

4. Суть скарги: -

Я прибув до НПУ м. Дніпро як приватний адвокат за офіційним викликом громадянина Олексія Бульдакова для надання йому правової допомоги. Після прибуття до мене підійшов полковник НПУ Саня Житомирський та поцікавився метою мого візиту. Я повідомив, що прибув як приватний адвокат на виклик свого клієнта.

Під час розмови без будь-яких попереджень до мене підбіг співробітник НПУ Артур Династ та одразу застосував електрошоковий пристрій (тайзер), після чого одягнув на мене кайданки. Жодних законних підстав для затримання, пояснення причин чи вимог з його боку озвучено не було. Я не чинив опору, не вчиняв жодних протиправних дій та не створював загрози для працівників поліції.

Після цього мене почали супроводжувати до ізолятора тимчасового тримання. Уже під час конвоювання Артур Династ без будь-яких підстав застосував до мене кляп, фактично позбавивши можливості розмовляти та захищати свої права. Парадоксально, що вже після застосування кляпа він почав запитувати, чи потрібен мені адвокат та чи зрозумілі мені мої права, хоча відповісти на ці запитання я фізично не міг через те, що мені було закрито можливість говорити.

Окрім цього, вважаю, що співробітником було допущено низку грубих порушень, а саме:
  • езпідставне застосування тайзера;
  • застосування тайзера без відповідного RP-відігравання (якщо це передбачено правилами сервера);
  • безпідставне застосування кайданків;
  • безпідставне застосування кляпа;
  • ненадання можливості скористатися правом на адвоката;
  • порушення процедури роз'яснення прав затриманого, оскільки питання про права ставилися вже після того, як мене позбавили можливості відповідати.
  • Вважаю дії співробітника НПУ Артура Династа неправомірними, такими, що суперечать як законодавству, так і внутрішнім правилам сервера, та прошу надати їм належну правову оцінку.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): Доказ
6. Дата порушення: 30.06.2026

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі