Розглянуто НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Тра 2026
Дописи
31
Реакції
7
Бали
13

1. Ваш нікнейм: Владислав Моретті​

2. Нікнейм порушника: Орест Лютик​

3. Назва організації порушника: НПУ​

4. Суть скарги: Данна особа не провела процесуальні дії не обшукала мене, виписав розшук хоча я не надавав паспорт, не запитала чи є змога оплатити штрафи (потрібно запитувати) , також в кінці відео є фраза (туда ту СБУшку) також не зачитала міранду в 2 раз​

5. Доказ порушення

6. Попрошу щоб данній особі видали догану так провели суфору лекцію на тему порядок затримання. Очікую відповідь виключно від Шановної Адміністрації!!!​

Пaвло Грушко

Ігровий помічник | Павло Грушко
Ігровий Помічник
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
498
Реакції
82
Бали
88
Вітаю, шановний п. Владислав. Дякую за вашу скаргу та додане до неї відео.
Взято на розгляд генералом.

Пaвло Грушко

Ігровий Помічник
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
498
Реакції
82
Бали
88
П. Владислав, розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:

Стосовно "обов'язку" працівників надавати можливість сплатити штрафи ви помиляєтесь, таке правило відсутнє та перечить кримінальному кодексу. Проте працівник міг піти вам на зустріч.

Стосовно дій мого працівника - відео з його боді-камери я не отримав. Достатніх повноважеть щоб вас передати в ІТТ в нього не було, відповідно він порушив ієрархію та порядок затримання.

Також в кінці відео я побачив ознаки розпалу ворожнечі між нашими організаціями та недопустимі вислови в сторону вас як колеги з СБУ.

Оскільки в даній скарзі вбачаю відразу 3 суворі порушення, працівник отримує 3/3 доган у зв'язку з цим він буде звільнений з організації та занесений в ЧС НПУ терміном в 45 днів за розпал ворожнечі між НПУ та СБУ.

Дякую за звернення та приношу свої вибачення за дії Ореста. Сподіваюсь що надалі наші організації продовжуть співпрацювати без конфліктів.

Розглянуто генералом.

Пaвло Грушко

Ігровий Помічник
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
498
Реакції
82
Бали
88
Якщо п. Владислав приймає вибачення і не проти зміни покарання на менш суворе то я готовий його змінти. Очікую на відповідь.

Реєстрування
1 Тра 2026
Дописи
31
Реакції
7
Бали
13
Якщо п. Владислав приймає вибачення і не проти зміни покарання на менш суворе то я готовий його змінти. Очікую на відповідь.

Вітаю, я приймаю вибачення я не проти змінити покарання. Але будемо сподіватися що цього більше не повториться.​

з повагою Moretti

Пaвло Грушко

Ігровий Помічник
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
498
Реакції
82
Бали
88
Орест Лютик отримує дисциплінарне стягнення у вигляді суворої догани (2 догани)

Розглянуто генералом.

Орест Лютик✔️

Подільський Край06
Реєстрування
31 Жов 2024
Дописи
139
Реакції
284
Бали
68
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі