Відмовлено НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маринка Вовчок

七転び八起き
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
231
Реакції
140
Бали
48
Адреса
м.Київ
1. Ваш нікнейм: Маринка Вовчок
2. Нікнейм порушника: 53715
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
1.1 Забороняється порушення законодавства України працівниками Національної поліції України.
3.1. Працівник зобов’язаний представлятися перед перевіркою документів/або під час звернення до громадян.(х3)
Почав перевірку документів без вагомих підстав бо не називав причину чим самим зупинив громадянина перекривши дорогу для робочого транспорту а саме ставши майже на мітці та просив покинути місце проведення дій хочя сам спинив людину з порушеннями ПДД

5. Доказ порушення (скриншот/відео): Вовчок
6. Дата порушення:12.07.2026​

Реєстрування
12 Кві 2026
Дописи
8
Реакції
16
Бали
8
Дивітся про порушення пдр я признаю а я предстаився і попросив людину вйити із машини бо я не міг через таб показати посвідчення
Передивітся початок фрапсу також на авітвці були включені проблисккові маячки яки дозволяли порушення ПДР

Останнє редагування:

Олександр Хмельницький

ГС Держ | 06
Куратор лідерів
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
406
Реакції
155
Бали
103
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу виношу наступний вердикт:

На даному відео-записі у голосовий чат чути що відбувається ривками, це може бути через певну відстань на яку ви знаходились від гравця або технічними проблемами в однієї з сторін

Від співробітника НПУ порушень не бачу, автобус був зупинений і припаркований біля узбіччя і проїзду не заважав
Проїзду заважав інший гравець на білому автомобілі який не є співробітником НПУ та співробітник НПУ надав йому вимогу покинуте дане місце і не заважати вільному проїзду

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі