Розглянуто НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіля Азіров

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
395
Реакції
352
Бали
436
1. Ваш нікнейм: 872
2. Нікнейм порушника: 6797
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:Тайм код 0:44 починають кафати без підстави сиділи с тонованому наглухо авто говорить що я затриманий і не пояснює чого навіть не надає свої документи та не запитує документи в мене щоб пробити по базі чи знаходжусь я взагалі в розшуку на тайм коді 1:31 говорять за орієнтування не перевіривши ще документи но ми уже закафані тайм код 4:05 не називаючі підстави починає проводити обшук та забирати мої речі

2.37. Працівникам НПУ та СБУ заборонено конфісковувати предмети безпідставно.
Примітка 1: для конфіскації предметів має бути вагома причина. | Варн
Примітка 2:
працівники НПУ та СБУ повинні зберігати відеофіксацію конфіскації протягом 7-ми днів. | Догана / Варн

Примітка 3: якщо гравець у якого конфіскували майно напише оскарження і його буде схвалено та буде запит на повернення конфіскованого майна - усі витрати на повернення майна буде списано з гравця, який конфіскував.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Откат
6. Дата порушення:16.07.2026

Кирило Моррисон

Старший Адміністратор | Чорноморський край
Старший Адміністратор
Реєстрування
23 Гру 2023
Дописи
203
Реакції
66
Бали
416
Вітаю! Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Після детального перегляду відеофіксації з боку співробітника НПУ, було встановлено:
Співробітники Національної Поліції України здійснювали стратегічне патрулювання під прикриттям, під час якого зафіксували правопорушення з вашого боку, а саме нанесення шкоди оточуючим, діставання зброї та відкриття вогню (стрілянину по гравцях)
Після цього працівники НПУ, розпочали приховане переслідування за вашим автомобілем. Щойно транспортний засіб було повторно виявлено, працівники НПУ миттєво зреагували та провели затримання.

Щодо конфіскації предметів:
Ваші твердження про те, що вилучення речей відбулося безпідставно, НЕ ПІДТВЕРДИЛИСЯ.
Вагомою причиною та законною підставою для конфіскації стало використання вами вогнепальної зброї у протиправних цілях. Співробітник діяв у межах своїх повноважень для припинення правопорушення та вилучення знаряддя злочину.

Нарахунок співробітника НПУ, який проводив затримання:
З боку співробітника НПУ було зафіксовано порушення, а саме - некоректне відігравання RP-процесу (недотримання чіткого порядку процесуальних дій, та порушення положень про проведення обшуку, затримання)
Зі співробітником НПУ буде проведено сувору профілактичну бесіду, а також до нього буде застосовано дисциплінарне стягнення.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі