Розглянуто НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Н.Лунгул

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Тра 2026
Дописи
94
Реакції
60
Бали
17
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила:Микита Якименко
2. Ваш нікнейм та ID:Нікітос Лунгул
3. Фракція, в якій знаходиться гравець:НПУ
4. Суть скарги:Прошу вас поросити у данних НПУ відео доказ затримання оскільки вони мене самі запустили та вдарили тайзером коли я був в кайданках + неправильне затримання а саме 2.02 гравець за мене викликає адвоката потім 4:35 гравець каже вдів латексні перчатки і почав обшук хоча він не казав що він їх дістав
Прошу адміністрацію повернути мою петрушку і алко так як вони мене затримали із за то го що перед цим ми тулились та попросити повну віксацію з їхньої сторони
5. Докази порушення (скріншот/відео):

Марта Хмельницька

2
Мол.Адміністратор
Реєстрування
24 Бер 2026
Дописи
211
Реакції
308
Бали
246
Знімок екрана 2026-05-18 043346.png

Вітаю, шановний гравцю!
Розглянувши вашу скаргу та відеофіксацію, виношу вердикт:
Микита Якименко [55225]

2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана
Сергій Кондротюк [33226]
2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана
Адміністрація не розглядає відеофіксацію, опубліковану поза форумом. Усі порушення мають бути зафіксовані та надані у відповідній скарзі на форумі.
У разі необхідності відшкодування збитків або доведення того, що дії працівника були вчинені незаконним шляхом, вам необхідно звернутися до Прокуратури відповідно до встановленого РП-процесу.
Якщо під час проведення процесуальних дій у вас були вилучені речі, їх повернення або відшкодування їхньої вартості також вирішується у встановленому порядку через Прокуратуру.
Працівники НПУ надають наявну відеофіксацію та інші матеріали, після чого Прокуратура розглядає обставини справи та приймає відповідне процесуальне рішення.

Адміністрація не здійснює розгляд таких питань поза встановленим РП-процесом. Усі претензії щодо незаконних дій працівників мають бути оформлені та розглянуті відповідно до встановленого порядку та РП-канонів.
Гарної гри на Ukraine GTA!
РОЗГЛЯНУТО.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі