Відмовлено НРП Викрадення + Компенсація!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Карл Тайсон

Директор "Dragon" | Геній, плейбой, філантроп |⭐⭐⭐
Реєстрування
26 Січ 2025
Дописи
68
Реакції
82
Бали
63
Вік
24
1. Нікнейм гравця: 121083, 119813
2. Особистий нікнейм: Карл Тайсон
3. Клан порушника: -
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Dragon
5. Суть скарги: Знову нРП викрадення в гз! Це вже яке 4 мабудь в мене, компенсацію так ніхто і не повернув! Відповідь тех підтримки "Доброго дня, без доказів не можу повернути речі", із-за недоліків зі сторони розробників та тестерів -20кк. Прошу видати компенсацію за все викрадене та нарешті розглянути та прийняти до уваги всі інші скарги або щось зробити з правилами, бо логіка така, у тіпа афк в гз украсти все та відсидіти 60хв в деомргані і то якщо подати скаргу та шановні знайдуть того хто це зробив та покарають, а не відповідь ЗГС: "Недостатньо доказів. Звідки ми знаємо що це НРП викрадення вдруг Ви вирішили перевернути РП ситуацію в вашу сторону та повернути майно". Вже у котре я був на цр та прокидаюсь через годину в лікарні або на вокзалі з - речами, ваші "покаранення" не = речам які викрали.
Прошу АДЕКВАТНО розглядати мої скарги та всіх інших гравців! Чому максимальне покарання ВАРН? Серьезно? Його зняти можна 1000 разів, це нрп продовжиться поки ви не посилете покарання, деякі правила
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
6. Докази (скриншот/відео): https://postimg.cc/gallery/k6VRwRh
7. Дата порушення: 03.11.2025

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі