Бабайка ОвнКензо
Козак
- Реєстрування
- 21 Гру 2023
- Дописи
- 17
- Реакції
- 11
- Бали
- 13
1. Ваш нікнейм: Бабайка Кензо
2. Нікнейм порушника: Кирило Сміт, Джеймс Мороз, Богдан Житомирський
3. Назва організації порушника: ЗСУ та НПУ
4. Суть скарги:
тайм коди на відео 0:22 - неадекватне поводження і просто так закували
0:52 - знову не шанобливе ставлення
1:20 - вроді багоюз, стріляють з зачиненими вікнами
1:26 - неадекватне висловлювання
2:51 - жорстокий оск в ЗЗ
6. Дата порушення: 25.11.25
2. Нікнейм порушника: Кирило Сміт, Джеймс Мороз, Богдан Житомирський
3. Назва організації порушника: ЗСУ та НПУ
4. Суть скарги:
- ну кароче стою я афк на фурі щоб замовлення зловити, вертаюся до компа а біля мене з стволами троє сбушніків стоять, я починаю тіпа рпшити чуть чуть бо хотів щоб вони відіграли, я просто починаю їхати прямо не звертчи на них увагу, вони зразу відкривають вогонь, хоча ніяких вимог не було, і вони навіть не представились, розстріляли мою фуру я вийшов і почав бігти вони по мені стріляли, рахуй це дм бо ніяких законних вимог не було і я для них загрози не ніс бо був без зброї, вони лишили мені 30 хп при тому дуже обзивали і веле себе не адекватно, кароче потім мене збили вони ж машиною, я заспавнився в лікарні включив фрапс і догадався шо вони щас приїдуть в лікарню шо теж є нонрп, вони приїхали так само без будь яких представлень перевірки документів моїх без будь яких законних підстав тичачи зброю в лице бʼють тайзером, садять в машину так само ведучи себе не адекватно, і використовуючи мати в зз біля лікарні, в машині мені не було нічого сказано також крім оску рідних, завезли мене в тцк теж там в зз матами крили, кричали, обзивали, кажуть шоб я підійшов до того нпс, я підійшов але так як я лідер клану мені написало передайте лідерку, вони мене послали і поїхали шукати іншу жертву
- я думаю це не нормально, мені то нічого я граю два роки я до всього готовий, а от нові гравці як вони таких зустрінуть ? Думаєш в них буде бажання грати ? Я думаю ні. Вони позор для своєї фракції та для всього проекту також, реально жаль новеньких або просто дітей які чекали від цієї гри точно більше ніж оце надіюся ви приймете найвищу можливу міру покарання та звернетесь до лідера фракції, із питанням як взагалі такі потрапляють до нього в фракцію.
0:52 - знову не шанобливе ставлення
1:20 - вроді багоюз, стріляють з зачиненими вікнами
1:26 - неадекватне висловлювання
2:51 - жорстокий оск в ЗЗ
6. Дата порушення: 25.11.25
Останнє редагування: