Зачинено НРП СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ростислав Величко

Бабай Волохатий
Реєстрування
11 Лип 2025
Дописи
15
Реакції
10
Бали
6
‎Нікнейм гравця: Дмитро Морріс; Микола Гавриков.
‎Особистий нікнейм: Ростислав Величко
‎Суть скарги: Працював на роботі будівельника, підбігли двоє працівників СБУ, швидко кинули запит на показ посвідчення, на яке я не встиг зреагувати, сказали що в мене розшук і відіграли наявність фото підозрюваного, попросили показати паспорт. Не дочекавшись мого паспорта, скрутили, одягли кайданки та повели до службового автомобіля, після чого повезли до СБУ м.Київ. Після приїзду, повели до кімнати допиту, де пробивши по базі даних знайшли інформацію про мене, та запитали чи потребую адвоката. Я відмовився, і мене повели до кліток, де почали проводити обшук, під час якого виявили пістолет Глок. Після виявлення зброї в мене запитали чи маю ліцензію на зброю, також працівник СБУ запитав "що робитимемо якщо в мене не буде ліцензії" (дивне запитання). Не даючи мені змоги показати ліцензію працівник СБУ знову пробив по базі даних інформацію і сказав що ліцензії на зброю в мене немає, хоча на той момент вона в мене була придбана. Отже, після обшуку і з'ясування що ліцензії на зброю в мене "немає", видали розшук та посадили в клітку на 40 хвилин.
‎Перерахую порушення зі сторони працівників СБУ які помітив:
‎1.Затримали без документів що посвідчують особу. (В них було фото з орієнтування, але без мого документа вони не можуть бути впевненими що затримали саме того, можливо фото людини в орієнтуванні було дуже схоже на мого персонажа, а може це був мій брат-близнюк)
‎2.Без моїх документів дізнались хто я, знову ж таки завдяки фото з орієнтування, яке може бути схожим на кількох осіб, але взяли ім'я/прізвище саме моє.
‎3.Обшук провели біля кліток, хоча повинні були провести в кімнаті допиту.
‎4.Замість того щоб дати мені можливість показати ліцензію на зброю, "пробили по базі даних" де сказали що вона в мене відсутня (Відігровка в свою користь)
‎5.Так як ліцензія на зброя в мене була присутня, розшук мені видали без причини, і посадили в клітку мене також без причини.
‎Прошу слідкуючих адміністраторів розглянути цю скаргу та перевірити по логам, чи була в мене ліцензія на зброю на той момент.
‎Нажаль в мене є лише частина всієї ситуації, тому прошу розглянути фрапс працівників СБУ, який має бути обов'язково наявний на кожному затриманні.
Таймкоди:
00:00 - Допит
2:58 - Обшук біля кліток
3:24 - Виявлення Глоку
3:38 - Перевірка ліцензії на зброю
7:37 - Видача розшуку
8:52 - Саджання в клітку
‎Докази (скріншот/відео): Клікабельно
‎Дата порушення: 06.08.25

Андрій Миколенко

ЗГС Держ| Чорноморський край
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
454
Реакції
235
Бали
103
Вітаю
Переношу вашу скаргу у відповідний розділ
Очікуйте на відповідь

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі