Розглянуто НРП СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
Ваш нікнейм: Остап Ковальчук
Нікнейм гравця: Назар Савенко, Єгор Гончаров, Олег Абрам
Дата порушення: 31.08
Опишіть ситуацію: Значіть дивіться... Я стояв в AFK біля Верховної Ради, я не сидів в грі UKRAINE GTA, я згорнув гру і займався своїми справами, захожу у гру, і бачу як мою машину розстрілюють, вона горить, і по мені повністю відкрили вогонь ось докази цього Докази 1, після цього вони завели мене до кабінету, ні з чого вони мені кажуть що я підозрююсь у зберігання незаконної зброї та наркотиках, вони почали мене обшукувати, спочатку вони нічого не знайшли, а потім вони подивились що у мене під шляпою, і побачили що там "Типу" і мене є наркотики, вони відігрували все через /do а не через /trу, мало б бути "/try оглянув гражданина з підозрою наркотиків", а вони просто зразу написали "/do Наркотики в шляпі" Докази 2, потім після великого НРП, вони мені накидали дофіга статтів, і я тепер сиджу дві години Докази 3, на даний момент на сервері проходять вибори мера, і фракція СБУ за іншого конкурента на виборах мера, вони мене сьогодні цілий день ловили щоб я сидів у КПЗ та не робив нічого щоб продвинутись у мери, ось що мені написав працівник СБУ Докази 4, я ще багато чого можу розказати про СБУ.

P.S - Скріни БІЛІ тому що це баг системи, але на них все прекрасно видно, якщо треба поговорити ще щось доповісти, можемо звязатись у Discord.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Добрий вечір, на ваших скріншотах не видно що було перед тим як ваше авто загорілося та не видно що саме СБУ стріляло по вашому авто. Надайте будь-ласка відеофіксацію

Олег Абрам

Козак
Реєстрування
20 Лип 2022
Дописи
48
Реакції
13
Бали
21
По перше.
По суті скріни білі не білі баг не баг, доказів на НРП від співробітників ніяких. По друге машина сама загорілась від того що перевернулась, доказів на те що розстріляли її також немає.
По третє, на скрінах немає доказів на НРП від СБУ
І в четверте, т.к немає нормальної системи статтів ( у розшуку три статті: непідкорення, зберігання зброї і порушення правопорядку ) В такій ситуації СБУ має просто відпустити? Коли немає можливості коректно кинути статтю? Звичайно ні
Я вважаю що кількість доказів та правопорушень дорівнює = 0
Дальше не розсуд адміністрації

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
Добрий вечір, на ваших скріншотах не видно що було перед тим як ваше авто загорілося та не видно що саме СБУ стріляло по вашому авто. Надайте будь-ласка відеофіксацію
Відеофіксації немає, я кажу правду, навіть якщо ви рахуєте що ні, попрошу я СБУ надати Опру мого порушення, навіть крім цього у скарзі від СБУ є багато НРП

Олег Абрам

Козак
Реєстрування
20 Лип 2022
Дописи
48
Реакції
13
Бали
21

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
По перше.
По суті скріни білі не білі баг не баг, доказів на НРП від співробітників ніяких. По друге машина сама загорілась від того що перевернулась, доказів на те що розстріляли її також немає.
І в четверте, т.к немає нормальної системи статтів ( у розшуку три статті: непідкорення, зберігання зброї і порушення правопорядку ) В такій ситуації СБУ має просто відпустити? Коли немає можливості коректно кинути статтю? Звичайно ні
НРП є, я ж кажу навіть якщо ви рахуєте що я вас обманюю, то я попрошу Опру за що мене пов'язали СБУ, + там крім НРП є велике правопорушення на рахунок виборів мера

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
По перше.
Як немає НРП, я відігрувати через /do що у мене наркотики знайдені а не через /try це РП?

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
Перезагрузіть Ваші скріншоти в кращій якості.
Скріншоти у гарній якості, я завантажував через Imgur, не знаю платформи у якої є краща якість ніж у них, можливо у вас щось з ПК, бо у мене скріншоти в гарній якості, якщо вони білі, то це не моя вина, це проблеми з севрером

Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
24
Реакції
11
Бали
3
Круто ви замазали імена хахах)

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 27
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі