Зачинено НРП Флай | Вадим Матвійчук

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Лип 2022
Дописи
73
Реакції
19
Бали
21
Адреса
лох
1. Нікнейм адміністратора: Вадим Матвійчук
2. Особистий нікнейм: Матвій Топеров
3. Суть скарги: Літав низько над дорогою,а мене посадили за нрп флай хочу показати відео з реального життя.Я вважаю,що це правило безполезное.

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
1670938492109.png

5. Дата походження: 13 12 2022 15 34

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановний гравець!
Ось відео порушення:
Відео
Чекаю відео де на галікоптері в реальному житті гвинтами збивають стовпи та далі летять.

Реєстрування
8 Лип 2022
Дописи
73
Реакції
19
Бали
21
Адреса
лох
Вітаю Шановний гравець!
Ось відео порушення:
Відео
Чекаю відео де на галікоптері в реальному житті гвинтами збивають стовпи та далі летять.
Навіть якщо так,то є PG,а не NRP FLY де ви такий рп термін знайшли? Я його вперше чую,хоча граю багато на рп проектах.

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
7.22. Забороняється Non RP управління повітряним засобом у неможливих для цього умовах. Здійснювати посадку поза призначеними для цього місцями: схили, скелі, камені, дороги на яких в даний момент відбувається жвавий рух. Дозволяється саджати гелікоптер на поля, пляжі, рівні дахи будинків, відкриті території без перешкод поруч, парковках (але тільки в центрі не заважаючи іншим автомобілям) - [КПЗ 120 хвилин]

Приклад: Non RP низькі польоти над землею за великої швидкості, близькі польоти біля дерев, прольоти під мостами.

Реєстрування
8 Лип 2022
Дописи
73
Реакції
19
Бали
21
Адреса
лох
7.22. Забороняється Non RP управління повітряним засобом у неможливих для цього умовах. Здійснювати посадку поза призначеними для цього місцями: схили, скелі, камені, дороги на яких в даний момент відбувається жвавий рух. Дозволяється саджати гелікоптер на поля, пляжі, рівні дахи будинків, відкриті території без перешкод поруч, парковках (але тільки в центрі не заважаючи іншим автомобілям) - [КПЗ 120 хвилин]

Приклад: Non RP низькі польоти над землею за великої швидкості, близькі польоти біля дерев, прольоти під мостами.
у правилі зазначено,що заборонені прольоти бизькі польоти біля дерев, прольоти під мостами ,а я зацепив стовб,що є PG + NRP ,але ніяк не NRP Fly.У правилі не зазначен цей пункт.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі