Зачинено НРП нік

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Big

Козак
Реєстрування
3 Лип 2026
Дописи
19
Реакції
9
Бали
5
1. Ваш нікнейм: Дажбог Хольтвуд
2. Нікнейм адміністратора: Сервер (Віктор Репецький)
3. Суть скарги: Я не згоден з вашим рішенням на рахунок мого нік нейму
Так як дане рішення попросту абсурдне так як мій нікнейм зовсім не підлягаю ні під одну заборону проекту і не порушує ні одне правило проекту
(Ми прекрасно розуміємо що все відбувається це "забаганка" Кирила, якщо Кирилу Хмельницькому так не сподобалися чесні і ніким не заборонені скарги на клан "Лебіга" від нашого клану тоді попрошу провести з данним адміністратором дисциплінарну бесіду щоб ця персона припинила відноситися до всіх кланів по різному)
Та прошу іще раз переглянути дане покарання в вигляді деморгану на 10годин за причиною "До зміни нікнейму"
Нікнейм абсолютно реальний та не вигаданий і зовсім не порушіє правила проекту (Якщо ви вважаєте інакше тоді я очікую детальне пояснення де буде чітко та без "води" пояснено чому нікнейм "Дажбог" вважається "НРП ніком" з обовязковим посиланням на конкретний пункт в правилах проекту де буде чітко описане порушення які на вашу думку присутні в моєму нікнеймі) якщо вами буде надана не коректна відповідь без вказання на порушення та без посилання на пункт в плавилах проекту (а не власну думку що це НРП нік) та якщо вами буде надана відповідь "Покарання видано вірно" я буду змушений звернутися до керівника проекту з данною проблемою
Та з посиланням на те що адміністрація не коректно (на власний розсуд або в помсту) видає покарання які не є умісними

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://postimg.cc/7CqqbB2t
5. Дата порушення: 09.07.2026

Big

Козак
Реєстрування
3 Лип 2026
Дописи
19
Реакції
9
Бали
5
У староукраїнських документах (наприклад, XIV–XV ст.) трапляються похідні імена/прізвища типу Дажбогович або навіть згадки про людину з таким ім’ям у молдавсько-українському прикордонні.

Сьогодні його обирають рідновіри або батьки, які хочуть підкреслити слов’янську/українську ідентичність («Дажбожі онуки» — поетична назва українців з «Слова о полку Ігоревім»).

Існував реальний боярин (шляхтич) на ім’я Дажбог. Він входив до еліти Молдови, яка тоді перебувала в орбіті руської (українсько-білоруської) культурної традиції.

Big

Козак
Реєстрування
3 Лип 2026
Дописи
19
Реакції
9
Бали
5
Ім'я Дажбог входить до словника українських історичних особових імен Павла Чучки. Це означає, що українська ономастика визнає його як історично засвідчене особове ім'я українців.

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,026
Реакції
1,869
Бали
253
Вітаю
Ваш нікнейм «Дажбог» не відповідає вимогам до RP-нікнеймів та порушує пункт 3.4 Загальних правил Ukraine GTA.

«Дажбог» є ім'ям слов'янського божества, тобто міфологічного персонажа, а не звичайним ім'ям людини, що використовується в рамках RP. Саме тому такий нікнейм не відповідає встановленим вимогам до RP-нікнеймів.
Покарання було видано не через особисте ставлення, кланову приналежність чи будь-які інші обставини, а виключно за факт використання нікнейму, що не відповідає правилу.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі