Відмовлено НРП поліцейський?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

D3n1s1us

Новий гравець
Реєстрування
20 Вер 2023
Дописи
9
Реакції
1
Бали
1
  1. Нікнейм гравця: Поліцейський Дмитро Огородик(нрп) , Олександр Флоренс (оффтоп), та якийсь невідомий бендіт Артем Невідомий (нрп).
  2. Особистий нікнейм: Коля Мазута
  3. Суть скарги: Їду спокійно по справам, труби заварювати бо газу у людей не буде, втикаю в телефон, помічаю неправильно припарковані автомобілі та мото, так вийшло, що я проїхався по тому мотоциклу і поліцейський вирішив відкрити по мені вогонь без всякої, на мою думку, причини. Звісно ж я зупиняюсь запитати а чи не *********************************** він, на що чую від олександра флоренса якісь там словечки про жалобу без фрази "Оффтоп" чи як там у вас робиться, йому можна і мут видати напевно. Після того як поліцейський промямливши закував мене, він водив мене туда сюда, навіть дозволив собі і тому ж невідомому артему пару разів вдарити мене і ще й в кінці посадити за напад на цивільного і якійсь статті 1.2 та 3.3. Я вважаю що поліцейський некомпетентний, і його потрібно хочаб звільнити, бо він робить все що заманеться.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 23.09.2023

Останнє редагування:

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,524
Реакції
642
Бали
253
Вітаю, не по формі! Ось форма:
  • Заголовок скарги повинен відповідати настпній формі - "Фракція / Нікнейм гравця / Суть скарги";
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі