Відмовлено Набі Доксурі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Князь

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
797
Реакції
259
Бали
123
1. Дмитро Ковалевич
2. Набі Доксурі
3. Добрый вечер, хотел бы поинтересоваться с биографией, которую не засчитали.
1) Не согласен с 1.4. Заборонено відокремлювати інформацію про вашого персонажа. (зріст, маса, та ін.), где вы увидели именно это, я не знаю. Там все написано и чётко видно что правильно написано.
2) взять даже эту биографию, почему её засчитали? клик (только почему эта биография составлена не правильно и её приняли?). Там практически также как моя биография, но её с натяжкой приняли, а мне даже не дали понять, что не хватает.
4. Биография Дмитрия Ковалевича
5. 05.01.2023

Анастасія Хоффман ?

Гість
Добрий день.
Як Ви написали "где вы увидели именно это, я не знаю." я можу сказати що Ви не уважно читали правила розділу, будь-ласка перечитайте ще раз правило 1.4 *почитати можна тут*. З приводу біографії яку написав "Антон Пейн", він написав набагато більше ніж Ви та там зрозуміло яким виріс хлопчик більш менш.
Цитую також Ваші слова "а мне даже не дали понять, что не хватает." та нагадую що у правилах розділу написано що якщо Вам щось не зрозуміло Ви можете звернутись у ПП мені, як це робля
ть інщі.
Сподіваюсь я все пояснила доступно!

Дмитро Князь

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
797
Реакції
259
Бали
123
Где вы увидели 1.4. Заборонено відокремлювати інформацію про вашого персонажа. (зріст, маса, та ін.) ????, дальше, вы мне пытаетесь влить непонятную фигню по типу "Вот он больше написал,
ему я поставлю с натяжкой, хотя там рил очень не интересная биография, а как мне, когда я написал все грамотно, то нет".
Я все равно не согласен, я хочу услышать ГА.

Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
604
Реакції
150
Бали
63
Я передивився ваше біо, і я згоден що ви порушили 1.4., передивиться ще раз що це за правило і чому вам відмовили. Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі