Розглянуто Навмисний злив |для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ольга Княгиня

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Вер 2023
Дописи
996
Реакції
1,166
Бали
253
  1. Нікнейм лідера/заступника: Максим Касьянович
  2. Особистий нікнейм: Ольга Вишньовська
  3. Суть скарги: 6.36. Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Вітаю. Дуже би хотіла, щоб скаргу за таке порушення розглядав ГА або ЗГА. Розпочнемо з того , що Максим Касьянович як тільки став на посаду Полковника НПУ Х то в офіційного чаті МВС у мій бік пролунали погрози. Дана людина тегнула мене та написала такі слова : "Я по твою душу. Пристегни ремінь" тут. Дата 24.12. Я це зрозуміла як погрозу, але не брала це до уваги, тому що це були лиш слова на той момент. З цією людиною ми ніяк зараз не бачимось тому я впевнена була, що це просто несерйозність.
    Через деякий час , а саме 29.12. Максим Касьянович пише заяву на мене до Прокуратури. У якій йому відповіли негативно тут, на що він знову попросив Генеральну Прокуратуру про розгляд справи на мене і Генеральна прокуратура відхилила двічі вже тут. Я будучи в минулому Генеральним прокурором, можу сміло сказати що згідна з рішенням Прокуратури, тому що докази там є нонрп і на них схиляти не можна: а саме з доказів: скрін міжфракційної рації , карта розташування гравця на цьому скріні та скрін будинку на якому написано ім'я власника. Де Ви в реальному житті бачили такі докази. Для рп світу потрібно було зробити слідчі дії , та взяти документи у нотаруса або у іншого органу житлово-комунального господарства , взяти камеру спостереження, прослідкути наявність людей у міжфракційній рації, зробити експертну перевірку моєї рації та спілкування у ній. Максим , будучи Полковником та заступником начальника ДВБ міг це би гарно оформити згідно рп. Але він для того, щоб пошвидше злити мене (відсторонити від службових обов'язків), вирішив, що цих нонрп-доказів буде достатньо.
    Вчора Максим подає заяву до Верховного суду на мене та Генерального прокурора тут. І нас відстороняють від виконання обов'язків на 10 днів тут. У подібних ситуаціях де є нонрп-докази ГС держ/ЗГС держ вмішувались і забороняли розгляд, наприклад від громадянина Боді Головича тут. Вони сказали, що не записаний голос у фрапсі це вже нонрп-доказ. І наполягли щоб Генеральна прокуратура закрила справу. А у справі на мене вони навпаки казали щоб справу продовжили розглядати. Не бачу справедливого відношення.
    Хочу уточнити, що суд призначено аж на 12.01 тут. У мене запитання лиш одне: це для того зроблено, щоб я деякий час не подавала звіти бо мене ж відсторонили і мені почали слідкуючі за це видавати покарання, а в результаті -просто зняти за неактив. Відповідно до процесу суду тут.- Дата початку судового засідання не може перевищувати 3-ох днів (72 години) з моменту подачі документа. Вчора Максим та Кевін (суддя) сидів у офіційному дс каналі 04 серверу і я впевнена в тому, що він повпливав на Кевіна, виходячи з того, що Кевін довірився Максиму як кращому знавцю правил проєкту так як він був ГС держ. Я знаю як переконував Генерального прокурора Максим, те саме він і робив у спілкуванні з Кевіном. Це моя думка бо у спілкуванні особисто я не перебувала.
    Наразі, мій Генерал задоволений моєю роботою і навіть видав наказ про більше преміювання за мою віддану та хорошу роботу тут.
    І ще стосовно Максима, я хочу нагадати, що він робив коли його винесли з блокування :викрав мене, за що отримав покарання тут.
    Пізніше написав скаргу на мене де йому теж відмовили тут.
    Тобто людина зацікавлена в тому щоб причинити мені якомога більше дискомфорту для нормальної гри на хорошому проєкті. Його неповага до мене проявляється навіть у тому що він у кожній скарзі не зміг чи не хотів написати навіть моє ім'я та прізвище з великої лідери тут, що є порушенням правил лідерів, які заступники повинні дотримуватись також, а саме:
    6. Виявляти неадекватність по відношенню до будь-кого.
    3. Лідер не повинен допускати граматичних або пунктуаційних помилок у своїх повідомленнях.
    Отже. ця людина від моменту розблокування акаунту завдавала мені шкоди у грі. Дана поведінка є неприпустимою і прошу повпливати бо є порушенням правил Ukraine GTA
  5. Дата походження: 03.01.2024

Останнє редагування модератором:

Лоренцо Деклоренс

Адміністратор | Слідкуючий Неоф| Північна Україна
Реєстрування
5 Лис 2023
Дописи
386
Реакції
320
Бали
123
Уважаемая Ольга, я не понимаю: Вам скучно жить, или игра для Вас однообразная, и Вы ищете себе приключений? До того как меня избрали в президенты, Вы, как и Мельник, а также Харрисон, рассказывали, что Вы такие прям коммуникабельные, что всегда готовы идти на контакт. А по итогу что?
Про Мирослава я ничего не говорю, но Андрей? За всё время он только один раз со мной поговорил в Дискорде, а всё остальное — только жалобы. Хотя его слова были такие: "Я сначала разговариваю, а потом только принимаю меры." Но да ладно, это мелочи.
А Вы, Ольга? Вы взрослый человек, а делаете, простите, чёрт знает что. Я ни при каких условиях и слухах не относился к Вам предвзято, но это и не понадобилось — Вы сами доказали, что спокойно не можете, и за любую мелочь цепляетесь, чтобы довести человека до нервного срыва.

И не рассказывайте, что я не пытался с Вами наладить контакт. Ваши действия ещё два месяца назад окончательно разорвали его. Успокойтесь, в конце концов, и начните нормально и с уважением относиться к людям, тогда и они к Вам потянутся. А не по принципу "Прогибайтесь под меня."

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Детально розглянувши всі факти, було вирішено :

Судове засідання буде перенесено з 12.01 на 05.01.2025
Постанова про відсторонення буде відмінена (не бачу підстав відстороняти на 10 діб без вагомих аргументів)
Адміністрація не буде втручатись в рп процес судової влади на сервері, проте прослідкує за рішенням.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі