В очікуванні Навмисний злив товара в Тюнінг Центрі // Для ГТ, КП, Спец.Адміна або ГА

Джонатан Лінкольн

.
Активний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
911
Реакції
1,769
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Джонатан Лінкольн
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Я написав у репорт що мені робити коли гравець зливає мені товарку в тюнінгу, мені відповів ГА подавати скаргу. Тому, я подаю скаргу на гравця Даня Шторм. Він, не тільки мені но і тюнінг в києві зливав товари по кд для того щоб в них завжди працював тюнінг харкова та для конкуренції. Не хочу прикріпляти всі скріни але коли я бачив як гравці катались біля наших з Ігорем Нордсайдом тюнінгів, завжди оправдовувались казали що просто проїздом проїзджають.

Я придбав бізнес учора, та уже маю 4-й раз поповняти товарку. Суть в тому що я був заказав товари в мене було фуллЮ я просинаюсь через 4 години та бачу що у мене 0 товарів. Я заказав, та проснувся через 2 години та бачу що у мене знову 0 товарів, але фінка не прибавилась, тому я знову заказав та відвіз сам закази. Після чого я пішов на контейнери в 18:00 та знову побачив як мені зливають фінку, на жаль але відкатити мені вдалось тільки 1 раз так як я був афк.

Я прошу вас, ГТ або КП або ГА зробити щось з вінілами в тюнінг центрі, так як деякі інвідуали просто навмисно купляють 150 вінілів по 300 грн та в мене пропадає товарка. Мені приходить приблизно 20к на фінку, а щоб заказати фулл товари по 30 грн це мінімум 150к. Я прошу або зменшити одиницю товарів за купівлю, або зробити вініли дорожчими іменно стікери з літерами і т.д, або зробити більшу кількість товарів, так як із-за цього я не получаю ніякого прибутку а тільки йду в - за то що мені зливають товарку.

Також прошу можливо добавити нове правило де заборонять навмисно зливати товарку в бізнесі, а якщо у гравця буде доказ він зможе легенько подати скаргу. Наразі так як мені сказав ГА я подаю скаргу на гравця Даня Шторм 5076 та прошу покарати його за злив моїх товарів які приносять мій прибуток в -.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 24.07.2026

Джонатан Лінкольн

.
Активний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
911
Реакції
1,769
Бали
153
Також відкат на гравця Андрій Макаров - Гравець заїхав на тюнінг було 1600 продукції, він виїхав стало 0 продукції та фінка не добавилась

Джонатан Лінкольн

.
Активний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
911
Реакції
1,769
Бали
153
Ну і переписуюсь з гравцем просто не знаю як дальше можна тримати хороший бізнес коли тобі будуть по кд просто так зливати товари
1784912353746.png

Джонатан Лінкольн

.
Активний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
911
Реакції
1,769
Бали
153
Ось тільки поповнив товари до 5000, гравці знову почали зливати, на цей раз 2 разом.

Дін Вінчестер

Легенда Ukraine GTA
Ігровий Помічник
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
44
Реакції
61
Бали
63
Вік
27
навіть купівля тих самих літер за 300 грн це купівля і обмеження не може бути
Ти отримуєш за купівлю гроші

Джонатан Лінкольн

.
Активний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
911
Реакції
1,769
Бали
153
навіть купівля тих самих літер за 300 грн це купівля і обмеження не може бути
Ти отримуєш за купівлю гроші
Вони закупляють 100 вінілів це десь 20-30к і це навіть мені не хватає товари заказати я піду в -. також і правило за тримання бізаків, не можна лишати бізак без товарів або закритим більше 5 днів. Як я маю його тримати з товарами коли мені зливають їх

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 2, Гостей: 0)

Угорі