Розглянуто Навроцький MG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Раян Беннет

Поважний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
488
Реакції
194
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: /by Навроцький
  2. Особистий нікнейм: Богдан Скляренко
  3. Суть скарги: Ігровий помічник(Адміністратор) видав покарання а саме MG за те що я відповідав гравцеві на йогож слова а саме (я відходив курити) В момент цього я запитав чи дозволяють йому батьки курити? На що Навроцький видав покарання тільки мені!
    З цієї ситуації можна оцінити привзяте відношення особисто до мене, оскільки порушення було не тільки від мене, а і від гравця Андрія Соколовського! Також адміністратор перебував на зльоті Вілли в м.Конче-Заспа, де гравці постійно виколистовували слова які можна зазначити по правила MG "NonRp, Багоюз і т.д"
    Прошу запросити відкат від Ігрового помічника(Адміністратора)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут
  5. Дата походження: 08.04.2025

Олександр Навроцький

merci beaucoup
Тех. Підтримка
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
1,115
Реакції
770
Бали
253
Вітаю.

Хочу одразу зазначити, що жодної особистої неприязні до вас в мене немає. Покарання було видано виключно через порушення правил, яке я зафіксував у конкретний момент.

Щодо ситуації на зльоті у Конча-Заспі — я не весь час міг слідкувати за подіями, тож не виключаю, що деякі порушення могли бути непомічені. Якщо є докази інших порушень від інших гравців — ви можете окремо подати скаргу на гравців.

Я завжди намагаюсь діяти об’єктивно й справедливо в межах своїх обов’язків.

Очікуйте відповідь від ГА/ЗГА.

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! Вам покарання було видано згідно з правилами за конкретне порушення, зафіксоване у той момент. Особистої упередженості з боку адміністратора не виявлено.

Щодо подій на зльоті у Конча-Заспі — дійсно, під час слідкування не було можливості видати всі покарання в моменті, також через інші обов'язки деякі моменти були упущені, але, адміністратор переглянув відео зі зльоту додатково та видав усі покарання за зафіксовані порушення. Якщо у вас є додаткові докази порушень від інших гравців — рекомендуємо подати окремі скарги для їх розгляду.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі