В очікуванні Надання компенсації за рівень далекобійника та покращення роботи далекобійника (ТК) .

Кіліан Краймз

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
273
Реакції
177
Бали
63
Вітаю, шановні розробники!
Як ми знаємо, нещодавно відбулося оновлення роботи далекобійника. Проте, на жаль, не все вийшло ідеально.

Моя ідея полягає в тому, щоб полегшити геймплей для далекобійників, а також надати компенсацію тим гравцям, які працювали раніше та мали високий рівень цієї професії.

1. Компенсація

Я досі не розумію, чому не було надано компенсацію гравцям, які раніше працювали далекобійниками. Не можу сказати, що стара система була ідеальною, проте всі починали з однакових умов і могли прокачувати рівень за успішно виконані замовлення.

Наприклад, у мене був приблизно 45 рівень далекобійника, який було дуже складно отримати, адже кожен наступний рівень вимагав все більше замовлень — приблизно 100–120. Після оновлення рівень далекобійника у всіх гравців було скинуто, при цьому жодної компенсації або компенсаційних очок надано не було.

Пропозиція:
Надати компенсацію за кожне замовлення, виконане до оновлення роботи далекобійника.

2. Покращення геймплею

Наразі мені незрозуміло, як працює система розподілу між Харковом та Михайлівкою. Пропоную наступне:

У кожному гаражі має бути по 6 вільних місць (разом 12). Це дозволить зробити систему розподілу більш зручною та справедливою для всіх.

Приклад:
Якщо персонаж знаходиться в Києві та бере причіп або замовлення:

• Варіант 1: персонаж направляється до найближчого доступного гаража в районі Михайлівки (один із 6).
  • Варіант 2: якщо всі місця в Михайлівці зайняті (гравці вже їдуть туди або знаходяться там), персонажа направляє у вільний гараж у Харкові.
    Якщо і там немає місць — він стає в чергу до Михайлівки, і навпаки.

Завдяки такій системі не виникатимуть ситуації, коли в гаражі є вільні місця, але гравців відправляють на одну й ту саму станцію, тоді як інші смуги залишаються порожніми.

3. Завантаження вантажівок

Наразі завантаження всіх фур триває 10 хвилин, якщо не прокачані бафи в транспортній компанії. На мою думку, це нелогічно.

Пропоную зробити систему, за якою час завантаження залежатиме від обсягу вантажу.

Наприклад:
Для вантажу обсягом 1–100 одиниць — один час завантаження, для більшого обсягу — довший.
Таким чином:

• з’явиться сенс прокачувати бафи в ТК;
  • гравцям на менших фурах буде вигідніше працювати.

4. Робота навантажувача

На мою думку, поточна система роботи навантажувача є невдалою. Наприклад, коли я заїжджаю в першу смугу з шести та беру навантажувач, мені доводиться їздити по всьому гаражу, постійно врізаючись в інших гравців.

Було б логічніше, щоб навантажувач отримував найближчий склад до позиції персонажа. Це зробить процес зручнішим та безпечнішим для всіх.

Щодо 2-ї та 5-ї смуги, які знаходяться посередині: для них можна залишити вибір — рух у центр гаража або в ліву/праву частину залежно від розташування персонажа.

Додаткова пропозиція (ускладнення):
Якщо персонаж вдариться та пошкодить товар, вантаж падає, а з гравця знімається вартість пошкодженого товару.

5. Транспортна компанія

На мою думку, транспортна компанія наразі є невигідним бізнесом для власників. Щоб у компанії взагалі хтось працював, власники змушені надавати бонуси водіям, інакше ті переходять до інших ТК з кращими фурами та доплатами за замовлення.

У результаті власник компанії заробляє дуже мало.

Пропозиція:
Збільшити прибуток транспортної компанії за рахунок того, що водій отримає бонус за успішну доставку вантажу та правильне паркування фури, а частина цього доходу буде надходити власнику ТК.

Дякую всім за увагу всім кому сподобалось , напишіть комантар За! та проголусуйте.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі