Відмовлено Надя Шаслива

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
395
Реакції
278
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Надя Щаслива
  2. Особистий нікнейм: Марина Блащина
  3. Суть скарги: Я стала свідком ситуації яка мене трошки здивувала, а саме: гравець 218445 викликав репорт щоб дізнатись за автомобіль DAF Christmas. До нього прибула адміністраторка Надя Щаслива. І на запитання "Де можна взяти цей автомобіль?" її відповідь була така цитую: "Вона раніше була в батл пасі. Зараз тіки купити у гравців." Як мені відомо цей автомобіл ніколи не був в Battle pass, а був у новорічному івенті, де отримати його можна було лише за певну кількість подарунків. Таким чином адміністрація вводить в оману гравців. Я зі свого боку донесла до гравця правдиву інформацію з приводу даного авто. Виникає питання чому адміністрація надає неточну відповідь? І чому КА не навчив даного адміністратора що якщо не впевнений то краще перепитати в іншого адміністратора? (Проти Наді особисто нічого не маю вона сонечко в колективі адміністрації)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    photo_2025-05-28_17-03-43.jpg
  5. Дата походження: 28.05.2025

Останнє редагування:

Юрій Оттоман

Кентік | Центральна Україна 01
Активний гравець
Реєстрування
4 Бер 2023
Дописи
701
Реакції
428
Бали
68
Вік
20
Вітаю, Шановна Марина Блащина
Хочу вам пояснити що на нашому сервері є дуже багато тонкощів ігрового моду, тому я не здатний навчати своїх Ігрових Помічників настільки сильно, як б вам хотілось. Ігрові помічники беруть досвід від інших адміністраторів, а також на власних помилках як і кожен з нас, надіюсь на ваше розуміння.
З приводу ситуації, з Надією була проведена бесіда та в майбутньому подібна ситуація не повториться.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі