Відмовлено Надін Арквейл // Перерозгяд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма Азов

-[КМС ПО ФОРУМУ]-
Реєстрування
7 Вер 2024
Дописи
470
Реакції
215
Бали
418
1. Ваш нікнейм: Діма Азов
2. Нікнейм адміністратора: Надін Арквейл
3. Суть скарги: Прошу знову детально розгялнути відповідні скарги, відповідні порушення 6.36 та 7.7 не було прошу зауважити що до порушення 7.7, ніякого ні обману ні обрізання доказів небуло здійснено оскільки після ситуації за пару хвилин до цього я розвернувшись увімкнув фрапс в подальшому для самозахисту підїхавши блище як я і очікував гравції без причини почали приставати в подальшому ловивши мене на моїх порушеннях, хочу наголосити що саме порушення 6.36 не було здійснено можливо була відповідна провокація яка за собою тягне зовсім інше покарання 6.29. "Провокація гравців" - Заборонено навмисно провокувати гравця на порушення правил сервера з метою отримання доказів, створення конфліктної ситуації або подальшого притягнення його до відповідальності. також що до порушення 6.36 ну наразі якщо враховувати від 3 скарг то так було відмовлено 3 скарги на клан Toxic ну наразі в даному порушенні я признаю свою вину. Прохання дослухатись та за можливістю розгянувши все з іншого боку зменшити покарання до мінімального терміну за порушення 6.36, заздалегіть дякую за відповідь.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тиць
5. Дата порушення: 27.06.2026

Надін Арквейл

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
1,104
Реакції
546
Бали
675
Вітаю, шановний гравцю.

Звертаю вашу увагу, що перед початком запису ви вже мали усвідомлювати наслідки своїх дій. Після того, як ви не виконали законну вимогу від неофіційних організацій на привласненій території, а залишили місце події, повторна поява на цій ділянці дороги могла призвести до вашого знешкодження.

З боку гравців порушення відсутнє, оскільки приблизно за хвилину до цього вони вже висунули вам вимогу залишити транспортний засіб. Ви її проігнорували та втекли. Після вашого повторного повернення вам ще раз надали можливість виконати вимогу, хоча за наявності IC-причини могли одразу застосувати силу.

Також звертаю увагу, що ви неодноразово подаєте скарги, подаючи ситуацію таким чином, що це вводить адміністрацію в оману. Крім того, у своїх зверненнях ви безпідставно звинувачуєте Головну адміністрацію сервера у «блаті».

Моє рішення залишається незмінним.
Очікуємо подальшого розгляду керівництвом.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі