Відмовлено Надін Арквейл / Серйозні порушення включаючи БЛАТ / Для Олега Галицького!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма Азов

-[КМС ПО ФОРУМУ]-
Реєстрування
7 Вер 2024
Дописи
440
Реакції
184
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Діма Азов
2. Нікнейм адміністратора: Надін Арквейл
3. Суть скарги:
Необ'єктивний розгляд моєї скарги та безпідставні звинувачення у порушенні правил.

Раніше я подав скаргу на адміністратора Рому Семегена, оскільки, на мою думку, він безпідставно відмовив у розгляді скарги, незважаючи на наявність реальних порушень з боку гравців. Вважаю, що він проігнорував надані мною докази та факти.

Після цього під моєю скаргою Андрій Блащина заявив, що я нібито порушив правила:

6.36. "Злив особового складу" — заборона навмисного зливу особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану.
7.7. Обман адміністрації на форумі та введення її в оману — підробка, монтаж або редагування доказів.

Вважаю ці звинувачення безпідставними з таких причин:

1. Жодного "зливу особового складу" з мого боку не було. Я лише скористався своїм правом подати скаргу на адміністратора, оскільки вважаю його рішення неправильним. Сам факт подання скарги не є доказом порушення пункту 6.36.
2. Я не вводив адміністрацію в оману та не порушував пункт 7.7. Моє відео не було змонтоване, відредаговане чи сфальсифіковане. Запис був зроблений після моменту спілкування з даними гравцями та відображає події у тому вигляді, в якому вони відбувалися.
3. Значна частина посилань на докази, які надав Андрій Блащина, взагалі не працює, тому перевірити їх неможливо. Вважаю, що такі матеріали не можуть використовуватися як належні докази.
На мою думку, адміністратор Надін Арквейл не провела об'єктивний аналіз ситуації, а підтримала безпідставні звинувачення без достатніх доказів. Через це складається враження про упереджене ставлення до мене та поблажливе ставлення до Андрія Блащини.

Прошу:

провести повторний, неупереджений розгляд моєї скарги;
перевірити обґрунтованість застосування до мене пунктів 6.36 та 7.7;
надати конкретні докази, які підтверджують, що я дійсно порушив зазначені правила;
у разі відсутності таких доказів скасувати безпідставні звинувачення та ухвалити справедливе рішення.

Прошу розглянути цю скаргу об'єктивно, виключно на підставі фактів та доказів, без упередженого ставлення до будь-якої зі сторін.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тиць
5. Дата порушення: 27.07.2026

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,052
Реакції
440
Бали
223
ВІтаю

Іншою стороною конфлікту було надано повний відеозапис ситуації, на підставі якого встановлено, що у своїй скарзі ви навмисно надали неповний відеодоказ з метою приховати власні провокації та домогтися покарання гравців і клану.

Також встановлено, що подібні скарги з вашого боку подаються не вперше та раніше вже отримували відмову через аналогічні обставини.

Покарання видано вірно.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі