Розглянуто Назарчик Бесті, Володька Бесті, Богданчік Бесті//RVK//Багато разове DM//Багато разове DM Car//Багато разове FD//MG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Кравчук.

Поважний гравець
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
220
Реакції
220
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Мухаммед Баобаб
2. Нікнейм порушника: Назарчик Бесті, Володька Бесті, богданчік Бесті
3. Назва клану порушника: NAVA, Nevidomi
4. Суть скарги: Вітаю шавновна адміністрація! Сьогодні сталась дуже неприємна ситуація. А саме багаторазові порушення від осіб. Надаю докази далі.
Тиць 1 На відеодоказі видно, що я хочу оштрафувати осіб, але вони вікривають вогонь без причини.

Тиць 2 На відеодоказі знову ж таки видно, що я просто патрулюю і особи без причини відкривають вогонь по мені та по автівці (1 раз RK).

Тиць 3 На відеодоказі видно, що я тільки вийшов з лікірні, тому що помер від їх рук, я впізнав їхню машину і поїхав сказати їм, що вони будуть покарані за свої діяння, але вони відкрили вогонь по мені 3 раз, та прошу зауважити, що у цей раз вони відкрили вогонь і по працівникам СБУ, тобто можна вважати, що особи уже порушили RDM. Але це уже буде вирішуватись на розсуд адміністратора. Також прошу вибачання, що на 3 відео не записав звук, у мене нажаль відбулися технічні неполадки. Також не заперечую того факта, що від мене могли бути порушенн, але на відеодоакзах видно, що мені просто не давати проходу, тому я був розфокусований на RP процесі, та і в загальному.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Надав вище!

6. Дата порушення: 03.12.2025

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,726
Реакції
550
Бали
253
Вітаю

Гравець Назарчік Бесті[25292] отримує:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 100
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 40

Гравець Богданчік Бесті[42211] отримує:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 100
6.1.
"FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 40

Гравець Володька Бесті[8147] отримує:
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 40

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі