Відмовлено Назар Іценко | Не коректний розгляд Неоф. №2838| ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віктор Клуб

02 | Західна Україна
Реєстрування
26 Кві 2025
Дописи
44
Реакції
31
Бали
63
  1. Нікнейм адміністратора: Назар Іценко
  2. Особистий нікнейм: Віктор Клуб
  3. Суть скарги: Скарга 1 зустріч завершилася пострілами з мого боку. Причина полягала в напружених суперечках, що виникли з ініціативи гравця Рікардо Ріверса. До того ж, попереднє прохання покинути заднє місце мого т/з було проігноровано. Під час іншого інциденту я прямував до сонячних панелей у пошуках знайомого. Проте за мною вирушив транспорт, відомий мені, ймовірно, не з добрих намірів. Враховуючи попередній досвід, а також поведінку транспортного засобу, що почав переслідування, я відкрив вогонь відповідно до RP-ситуації. На відео зафіксовано момент навмисного переслідування, а також чутно фон, що підтверджує ворожий настрій.
    З погляду RP-правил, дії були обґрунтованими, і відстань між подіями склала близько 300 м, що, на мою думку, не класифікується як RK, враховуючи наявність провокації. Було зафіксовано спробу уникнути контакту, проте з боку Рікардо було почато переслідування . Також наявні докази попередніх погроз, за що вже були застосовані санкції.
    Прикріплюю: 1, 2, 3 — як підтвердження тривалого конфлікту. Прошу адміністрацію врахувати ці обставини під час розгляду скарг. Також просьба не видавати покарання клану, за особисті сутички між мною та цим гравцем
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження: 24.06.2025

Олександр Моноліт

Бувший ГА | Західна Україна
Реєстрування
4 Гру 2023
Дописи
328
Реакції
170
Бали
48
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Стосовно покарання , виданого за FD - покарання видано доцільно, оскільки вагомої причини для вивозу людини в поле та застосування зброї проти неї не було. Щодо RK - Покарання також видано доцільно, оскільки від МОЗ К їхати досить далеко + ви перші відкрили вогонь по авто під час повторної зустрічі на панелях, без ніякої причини, тому це можна розцінювати як RK (навіть якщо не враховувати відстань від попереднього місця вбивства , то в правилі про RK є вміст "або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив") В майбутньому радимо уникати зустрічей з цією особою через часті конфліки з вами задля уникнення подібних ситуацій.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі