Розглянуто Назар Базар// багато числені порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Кві 2024
Дописи
75
Реакції
60
Бали
33
1. Нікнейм гравця:Назар Базар
2. Особистий нікнейм:Влад Замньський 182132
3. Клан порушника: ***********************************
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: Пред історія: не давно також надійшов виклик про ДТП від цьогож граця де тіпи просто угарали я приїхав поговорив з ними але поки я гоорив один зних байтив мене меою (діставав і цілився коли був вмене за спиною(не базар а його кореш)) в один момент я розвернувся і затримав його, тіпи як я подумав були норм і вирішив взяи взятку і відпустити але приїхав тіп з зброєю і наказав відпустити. Я вирішив що появився клієнт який по мені стріляв погрожува тому зняв кайданки з хлобця який мене байтив і він мене затулив, після цього я зрозумів що зними більше не жартуємо і якщо порушує тоді я вже буду саджати
СЬОГОДЕННЯ: взяв авівку і побачив знову виклик від Базара і прийняв (0:02- видно код 2-10 і виклик), коли я почав підїжати я побачив що камрі теж їде туди(0:23). Тому перше що я зробив коли приїхав почав розбиратись хто вони і якого вони приїхали на виклик, підчас розмови приїхав авто(3:16) в якому сидів 187075 який мав зброю я як поліцейський зразу почав затримання, після удару тайзером я наказав сержанту надіти каданки(в мене в приорітеті був Базар) і тут Базар починає возмущатися і підходить до мене(звісно я надів кайданки на нього нечайно) і коли я вже зняв з нього почалась стрільба по мені і я помер(4:15) ну ситуацію я цю "забув" і вже вернувшись в ГУ взяв форму і авто і виїхав далі в патруль.(4:46) Виїджаю і бачу знайому БМВ і вирішою взнати що відбувається. А виявляється що Базар є 14річним підітком який "позичив" авто батька і спричинив ДТП,(5:20) після недачі паспорта був зариманий співробітником після чого ми зайшли в ГУ і продовжили процисуальні дії (я просив щоб капітан передав мені кайданки щоб я міх додати декілька статтей але ні) після обшуку(9:40) ми почали шукати паспорт але його не було, тоді ми скористалися відбитком пальця і офтопом попросили паспорт щоб взнати чи справді йому є 14 років і накинути обман поліцейського (11:31) але він не хотів передавати і казав нам робити через команду(14:06), я вирішив раз він такий рпшник спитатти в /do які дані відомо але він мої відігровки нагло ігнорував(24:45) і його відкинули на 90 хвилин не знаю чи адміністратор бачив всю стиацію тому пишу скаргу((а також сказав "офтопом я буду хуярити тебе як суку"))-12:06 (під час написання жб забв написати тому в кінці добавив)
ПІДСУМОК: я важаю що 90 хвилин за це все є дуже мало юо це не тільки порушення правел гри а ще мішає грати нормально іншим(в даному випадку мені і капітану) так якщо хороше рп о я не проти що воно йшло довго але цей весь час ми або з ним спорили або чекали адміністрацію яка йому доводила що він не правий. Також прошу замітити даний гравець був в НПУ з якої був звільннений і наданий момент на нього була ще одна скарга за вихід під час рп .
ПОКАРАННЯ: я не є вповноваженою особою але за ним було такі порушення як оск і погрози 12:06 , мг, перетяг рп в союсторону, ухід від рп, неадикват, я важаю що такі люди не мають бути в грі
6. Докази (скріншот/відео):1.скарга за вихід від рп 2. відео ролик
7. Дата порушення:24.09.24

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,827
Реакції
9,088
Бали
253
Вітаю шановний гравець.
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець [197100] отримає покарання за: Порушення правил UKRAINE GTA (6.13,6.2,6.27,6.18) - /jail 180 та Порушення правил Ukraine GTA (5.1, 5.11) - /pute 100
Гравець [187075] отримає покарання за: Порушення правил UKRAINE GTA (6.13,6.1) - /jail 60

Розглануто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі