Зачинено Назар Гуцуляк/халатність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимофій Морріс💎

Майор ЗСУ | Східна Україна 03
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
301
Реакції
902
Бали
153
Нікнейм адміністратора: Назар Гуцуляк
Особистий нікнейм: Тимофій Морріс
Суть скарги: Вітаю, шановна адміністрація, хочу звернутись до вас з запитанням, в нас був напад, приїхав 1 чоловік, та почав заважати працювати. потім я виходжу на вилицю і бачу цю «банду» 1 на ланосі, 2 на мерседесі, а 3 на мотоциклі. Я побіг до них щоб вияснити навіщо вони це робили, а вони почали тікати. Перед тим як в нас почалася «бійка» я викликав пана Назара, щоб він прослідкував за ситуацією, але після «бійки» я викликав його запитати, чому вони отримали тільки мут, без деморгана, на що він мені відповів, наступними словами: Тоді б прийшлось і вас відкинути» я йому відповів, добре але чому ви не відкинули після того як прибуло СБУ та затримала 1 з них, на що він мені відповів: «я не бачив цю ситуацію», добре, а де ви були під час того як відкидували мути??
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): запросіть у пана Назара
Дата походження:16.10.2025

Тимофій Морріс💎

Майор ЗСУ | Східна Україна 03
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
301
Реакції
902
Бали
153
Нікнейм адміністратора: Назар Гуцуляк
Особистий нікнейм: Тимофій Морріс
Суть скарги: Вітаю, шановна адміністрація, хочу звернутись до вас з запитанням, в нас був напад, приїхав 1 чоловік, та почав заважати працювати. потім я виходжу на вилицю і бачу цю «банду» 1 на ланосі, 2 на мерседесі, а 3 на мотоциклі. Я побіг до них щоб вияснити навіщо вони це робили, а вони почали тікати. Перед тим як в нас почалася «бійка» я викликав пана Назара, щоб він прослідкував за ситуацією, але після «бійки» я викликав його запитати, чому вони отримали тільки мут, без деморгана, на що він мені відповів, наступними словами: Тоді б прийшлось і вас відкинути» я йому відповів, добре але чому ви не відкинули після того як прибуло СБУ та затримала 1 з них, на що він мені відповів: «я не бачив цю ситуацію», добре, а де ви були під час того як відкидували мути??
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): запросіть у пана Назара
Дата походження:16.10.2025
Також хочу доповнити до фрази пана Назара «тоді б і вас потрібно відкинути», чому нас відкидувати якщо FD - це нанесення уроню БЕЗ IC причини, а у нас вона була, так як нас почали бити та ображати

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі