Розглянуто Назар Каноба

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
44
Реакції
32
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Жора Хелл
2. Нікнейм порушника: Назар Каноба
3. Суть скарги: бере сильно на себе багато заніс в зчс за то що йому не понравилось як до ньго спілкуются в трудові написано звільнений по збв, в мене дуже багато полковників друзів вони сказали подати скаргу на форум. Також він дає догану я побачив знайомого написав мішаня привіт але потом написав кхм. Він сразу догана після цьго я написав за що догана і він сразу ще одно зверху ну то я говорю йому have a good day. і звільняюсь за командую а він вирішив що буде давати зчс всіх фракції.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):

Назар Коноба.

З-L ЗСУ | Назар Коноба | 03 Східна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
174
Реакції
406
Бали
108
1. Ваш нікнейм: Жора Хелл
2. Нікнейм порушника: Назар Каноба
3. Суть скарги: бере сильно на себе багато заніс в зчс за то що йому не понравилось як до ньго спілкуются в трудові написано звільнений по збв, в мене дуже багато полковників друзів вони сказали подати скаргу на форум. Також він дає догану я побачив знайомого написав мішаня привіт але потом написав кхм. Він сразу догана після цьго я написав за що догана і він сразу ще одно зверху ну то я говорю йому have a good day. і звільняюсь за командую а він вирішив що буде давати зчс всіх фракції.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
Бажаю здоров'я.

Відповідь я вже надавав, надам ще раз. Вам не одно разово робились попередження. В той день коли ви звільнили себе через команду (якраз тоді коли я вам сказав звільнено) ви обійшли покарання, доречі це також карається. Вас було звільнено за пунктами статуту: 2.2, 2.3, 2.9, 3.5, 3.6, 5.2, 5.8, 5.9, 5.15, 5.18. Через те було і занесено в Загальний Чорний Список Державних організацій. Деякі докази ви маєте змогу побачити в таблиці занесення ЧС та ЗЧС Державних Організацій. Інші докази я надам за потребами ЗГС Держ, Слідкуючим та вище.

Ви сказали що забагато беру, скажу вам що - ні. Я працю згідно всіх правил котрі мені надають повноваження на це робити. Та вас було суворо покарано оскільки це не перший раз таке було. Я займаю посаду Полковника ЗСУ та Куратора ВСП. Я маю повне право діяти по максимальній строгості. Притому всьому що вам вже було зроблено попередження. Навіть ще в перший день як ви тільки-но прийшли в фракцію. І мене ще досі цікавить яким чином ви підвищились на Солдата без рапорта на підвищення.

Деніс Котик

ЗГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
957
Реакції
566
Бали
153
Вітаю!
Занесення в ЗЧС є вірним, причини вам були поясненні полковником вище.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі