Відмовлено Назар Козирний / DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Жов 2023
Дописи
31
Реакції
21
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Ростислав Долар
2. Нікнейм порушника: Назар Козирний 101015
3. Назва клану порушника: Тохіс
4. Суть скарги:
Був у патрулі та патрулював лівий берег Києва. На світлофорі громадянин Назар Козирний впав з мотоцикла. Це здалося мені дивним, але я подумав, що з кожним може таке трапитися.
Через декілька секунд громадянин Назар Козирний на тому ж самому мотоциклі врізається в мою службову автівку, після чого здійснює перетин подвійної суцільної. Я подав вимогу через мегафон про необхідність зупинитися, після чого він зупинився. Почалася перевірка документів.
У найнесподіваніший момент громадянин просто зник з мого поля зору, але в останній момент я побачив, куди він прямує. Після ДТП він почав тікати в ліс.
У найнесподіваніший момент громадянин Назар Козирний різко розвернувся та відкрив по мені вогонь зі зброї М4. Я, у свою чергу, дістав свою М4 та почав стріляти у відповідь. У результаті громадянин Назар Козирний довів мене до несвідомого стану. 6.2. "DM" — DeathMatch — доведення до несвідомого стану гравця без вагомої IC причини. | Деморган 60–100 хвилин.
Оскільки була погоня і я рухався на великій швидкості, сталося зіткнення з мотоциклом та громадянином Назар Козирний через надзвичайні обставини. Це сталося не спеціально.
Тому прошу не видавати мені покарання 6.3. "DB" — Drive By — нанесення шкоди або доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15–60 хвилин чи 6.3.3. "Навмисний таран" — заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин.
Прошу розглянути цю ситуацію та не видавати мені покарання, оскільки ДТП відбулося під час надзвичайних обставин і я не мав наміру навмисно збивати мотоцикл або даного громадянина.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Відео
6. Дата порушення: 13.03.2026

Захар Лісовий

Адміністратор | Чорноморський край [07]
Адміністратор
Реєстрування
22 Вер 2023
Дописи
907
Реакції
296
Бали
123

Вітаю
✅ «Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт за результатами перевірки.»

Надайте тайм код порушення

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі