Зачинено Назар Коноба // ДМ без підстав

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Лис 2025
Дописи
34
Реакції
11
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Вітя Коломойський
2. Нікнейм порушника: Назар Коноба
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Приїхав запитати за що мене вбили та ростріляли мою машину, після чого людина просто без підставно мене вбила, хоча я казав що він робить.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 16.12.2025

Назар Коноба.

L Montana | Назар Коноба | 03 Східна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
167
Реакції
395
Бали
108
1. Ваш нікнейм: Вітя Коломойський
2. Нікнейм порушника: Назар Коноба
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Приїхав запитати за що мене вбили та ростріляли мою машину, після чого людина просто без підставно мене вбила, хоча я казав що він робить.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 16.12.2025
Вітаю. На той момент відбувався масштабний напад на блокпост, і була особа, схожа на вас, яка відкрила по нас вогонь. Оскільки ви підійшли занадто близько до зони бойових дій, вас випадково також було вбито. Також маю до вас запитання: чому ви підходите до зони бойових дій? Якщо потрібні докази стосовно нападу, я надам їх ГС Держ. Крім того, на вашому відео видно, як по нас стріляли.

ByN.Konoba

Роман Залізняк

Ст. Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
2 Тра 2024
Дописи
316
Реакції
307
Бали
123
Вітаю!
Я, перебуваючи на посаді куратора співробітників свого підрозділу, надаю відповідь щодо скарги на мого співробітника. На той момент ми відбивали ПП "Київ / Конча-Заспа". У цей же час відбувалася перестрілка біля автомобіля та на прилеглих полях. Ми не мали точних даних щодо кількості нападників та їх розташування, тому були змушені реагувати негайно. Через те, що ви опинилися в епіцентрі перестрілки, вас помилково прийняли за нападника, за що приносимо свої вибачення.

Реєстрування
19 Лис 2025
Дописи
34
Реакції
11
Бали
11
Тобто з ваших слів, нападники не вбивали невинних, а ви приїхали і вбили всіх? Якось не правильно для поліції та СБУ, на мою думку.
Мені було легше їм 15 тисяч заплатити чим 2 раза померти.

Роман Залізняк

Ст. Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
2 Тра 2024
Дописи
316
Реакції
307
Бали
123
Тобто з ваших слів, нападники не вбивали невинних, а ви приїхали і вбили всіх? Якось не правильно для поліції та СБУ, на мою думку.
Мені було легше їм 15 тисяч заплатити чим 2 раза померти.
Ми не вбивали цивільних осіб. Ви перебували в клані, через що виникла помилка і вас було розцінено як нападника. Також зазначаємо, що ми не є співробітниками СБУ ми ЗСУ.

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,522
Реакції
641
Бали
253
Вітаю!
Переглянувши відеозапис Романа Залізняка чітко зафіксовано момент, коли по співробітнику ЗСУ було відкрито вогонь зі спини — у його бік прилетіла куля. Після цього він обернувся та побачив вас, у момент коли з вашого боку також летіла куля, що й стало безпосередньою підставою для відкриття вогню у відповідь.

Окрім цього, було встановлено, що ви є учасником неофіційної організації та перебували в зоні активних бойових дій під час захоплення Патрульного Посту, що саме по собі є достатньою підставою для сприйняття вас як учасника нападу.

Також звертаю увагу, що у скарзі відсутня повна ситуація від початку подій, а надані матеріали не спростовують можливості вашої участі в попередніх або поточних бойових діях. Не виключається, що ви могли раніше брати участь у нападі чи виконувати роль підтримки.

Враховуючи вищевикладене, порушень з боку співробітника ЗСУ не виявлено. Його дії були обґрунтованими та відповідали правилам проекту.
ec487dcb1504ed2b.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі