Розглянуто Назар Коноба ДМ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
48
1.Назар Коноба
2.Григорій Ярошенко
3.ДМ .Чому взагалі Він ганяється за гравцями,
Перший раз він літав за мною на Літаку взагалі незнаю чому.Потім їздив за нами на авто казав що він розвідник))))
Потім літав за нами на вертольоті і намагався збити по нон РП за що його відкинули.А вкінці кінців бігає по карті стріляє і вбиває гравців.На фрапсі видно що викликали адміна замість вирішення проблеми і реагування Блат для госки під причиною ви Його в тІк точці провокуєте)))))
Це ви вважаєте відповідь адміністрації?)Про мене так само виставляли і виставляють відео в тікток і що?)Що мені тепер бігати по карті всіх зносити?І казати вони мене провокують?))))Я готовий понести навіть покарання мут за неадекватні висловлювання на фрапсі біля адміна .Але неадекватними не назвеш ,бо то було питання.Розгляньте ситуацію саме за ДМ ,а не шукайте причину щоб її не розглядати.Також прошу цю скаргу Не розглядати такому Адміністратору ,як Артем Українець.Вдячний.
Якщо не бачите повної ситуації залюбки скину більший фрапс ,але нічого корисного ,щоб врятувало конобу там не буде бо він пів дня майже літав за нами на вертольоті питання для чого?))))))
Тайм коди після 60 секунди.
4.докази
5.05.09.2025

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,527
Реакції
641
Бали
253
Вітаю.
Гравець Назар Коноба (68384) отримує покарання:

🔸 6.12. "NonRP Fly" – управління повітряним засобом у неможливих для цього умовах, посадка у заборонених місцях.
Деморган 20 хвилин.

🔸 6.2. "DM" – доведення гравця до несвідомого стану без вагомої IC-причини.
Деморган 80 хвилин.

Також співробітника буде знижено з 10-го на 8-е звання.
f290085685305c59.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі