Відмовлено Назар Котовський / Оскарження Варну (На розгляд ГА)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

zeroxx

Поважний гравець
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
206
Реакції
192
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора:Назар Котовський
  2. Особистий нікнейм: Майкл Стоун
  3. Суть скарги: Ми з другом біля нпу к стрілялись з гравцями держ. орг. Далі коли ми стали лол хп (мало хп було) Ми лівнули з гри, бо у нас було багато розшуків, та з цією системою не хотіли сидіти в дквс, а хотіли пограти у страйк бол, Я заходжу у гру мені прилітає варн. Адміністратор видав покарання не видівши повної ситуації, так як мій друг перший лів з гри а я другий, мені видали варн, а йому НІ!!!! Ми з другом чесно не хотіли це робити, ми хотіли пограти, та насолодитися грою, а не сидіти в дквс. п.Олег Галицький прошу у вас та адміністратора котрий видав мені варн ВЕЛИКЕ вибачення, я розумію що я зробив не правильно, я не хотів так робити, але пришлось так як я не хотів бути в ДКВС.
    Також сьогодні о 20:00 Біз вар STSR - 13RAYON13 Дуже сильно хотів би прийти на біз вар з кланом, та пострілятись против ворожого клану.
    Ще раз прошу ДУЖЕ ВЕЛИКЕ вибачення п.Олег Галицький та Адміністратор який видав мені варн, прошу мені оскаржити варн, та перевидати деморган , даже на 2 години, я готов сидіти.
    Це було перший і останній раз.
    Дякую!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 26.08.2024

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,025
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

На жаль, змушені відмовити, так як з вашої сторони було порушення DM in GZ та вихід з гри.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі